Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

Starbaits Spicy Salmon Folyékony DIP 200ml

Starbaits Spicy Salmon Folyékony DIP 200ml
4.090 Ft
Mennyiség:
Online Ár! information_mark
4.090 Ft
Mennyiség:
Raktárkészlet: 2 db
Cikkszám: SR00018-00
Szállítási díj: 990 Ft
Egységár: 20.450,00 Ft/l
Gyártó: STARBAITS
Ingyen szállítást szeretnék! illusztráció

Ingyen szállítást szeretnék!

25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is.  24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.

Milyen fizetési módot válasszak? illusztráció

Milyen fizetési módot válasszak?

Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem? illusztráció

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?

Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.

  • 50000 Ft vásárlás felett -5%
  • 300000Ft vásárlás felett -10%
  • 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később! illusztráció

Vidd el most, fizess később!

Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.

Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.

Leírás

Spicy Salmon bojli recept alapján készül. Dip növeli a csali illatának és ízének nyomát. Használható bojlira, pelletre, magvakra. Nem oldja fel a PVA-t!

A STARBAITS márkájú Dip STARBAITS Spicy Salmon 200ml egy fantasztikus termék, amely minden horgász számára ajánlott. Ez a folyékony aroma és dip spray a finom, pikáns ízvilágú, lazacos ételekhez hasonló íz- és illathatást kölcsönöz az etetőanyagoknak és csaliknak. Ez a dip spray tökéletesen illeszkedik minden horgásztechnikához és minden típusú halhoz.

Dip STARBAITS Spicy Salmon 200ml kiváló minőségű összetevőket tartalmaz, amelyek garantálják a magas színvonalú íz- és illathatást. A folyékony aroma és dip spray ideális a csalik és etetőanyagok bevonásához, mivel a halak az íz és illat vonzerejére hamarabb reagálnak, így növelve a fogási esélyeket.

Dip STARBAITS Spicy Salmon 200ml kiválóan használható minden évszakban és minden körülmények között. A kiegyensúlyozott összetételének köszönhetően a csalik és etetőanyagok azonnal felismerik az ízt és az illatot, így nagyobb vonzerővel bírnak a halak számára.

Dip STARBAITS Spicy Salmon 200ml könnyen használható és alkalmazható. Csak permetezd vagy mártsd bele a csalikba és az etetőanyagokba, és már készen is vagy! Az 200ml-es kiszerelés a horgászok számára megfelelő mennyiséget biztosít a hosszabb horgászatokhoz is.

Dip STARBAITS Spicy Salmon 200ml termék előnyei:

  • Finom, pikáns íz- és illathatást biztosít
  • Kiváló minőségű összetevőket tartalmaz
  • Könnyen használható és alkalmazható
  • Nagyobb vonzerővel bír a halak számára
  • Ideális minden horgásztechnikához és minden típusú halhoz
  • 200ml-es kiszerelés a hosszabb horgászatokhoz is elegendő


Ha szeretnéd növelni a horgászat sikerességét, akkor a Dip STARBAITS Spicy Salmon 200ml az ideális választás számodra. Ez a folyékony aroma és dip spray kiváló minőségű összetevőinek köszönhetően kiemelkedő íz- és illathatást biztosít a halak számára, így a fogási esélyeket növelve. Próbáld ki most, és élvezd a sikeres horgászat élményét!

Paraméterek

Kiszerelés 200ml
Íz Spicy Salmon

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.