Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

Napszemüveg, óra

Miért is ajánljuk a horgászok számára a napszemüveget?

Egyrészt a halak detektálása miatt, másrészt a szem védelme érdekében. Egy borongós napon elég nehéz észrevenni a víz alján mozgó pontyok sötét körvonalát, egy naposabb nyári napon pedig szinte lehetetlen napszemüveg nélkül. Az UV sugaraknak két veszélyes fajtája van. Az UVB okozza a leégést a bőr felszínén miután túl sokat voltunk a napon, az UVA pedig még rosszabb, ugyanazt okozza a bőr mélyebb rétegeiben.

A polarizált lencsék kiszűrik a felszíni csillogást mellyel sok horgász küzd. Egy jó horgász napszemüveggel tisztán lehet látni a halakat a víz alatt, a pontyokat a gyomok között sőt, jobban szemmel tarthatod a botok végét vagy az úszókat is a közvetlen napfényben. Különféle lencsék és keretek széles választékát kínáljuk, biztosan megtalálod a neked valót. 

A szemüveg lencséje, az orrfogantyúk, valamint a keret formája fontos szerepet kap a választásnál. A keret stílusa sem lényegtelen, a széles keretes szemüvegek az oldalsó tükröződést minimalizálják, az aviátor stílusú szemüvegek pedig horgászaton kívül is hordhatók. Hogy ki gyártja a legjobb polarizált napszemüveget horgászathoz? Hatalmas választékunk van számos nagyszerű cégtől, amelyeket bátran felfedezhetsz. Az olyan márkák között mint a Fortis, Korda, Trakker és Shimano biztosan megtalálod a legjobbat a következő horgásztúrádhoz.