Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

SBS Locsoló Red One Juice (300ml)

SBS Locsoló Red One Juice (300ml)
2.490 Ft
Mennyiség:
Online Ár! information_mark
2.490 Ft
Mennyiség:
Raktárkészlet: Elfogyott
Cikkszám: SB00124-00
Szállítási díj: 990 Ft
Egységár: 8.300,00 Ft/l
Gyártó: SBS
Ingyen szállítást szeretnék! illusztráció

Ingyen szállítást szeretnék!

25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is.  24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.

Milyen fizetési módot válasszak? illusztráció

Milyen fizetési módot válasszak?

Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem? illusztráció

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?

Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.

  • 50000 Ft vásárlás felett -5%
  • 300000Ft vásárlás felett -10%
  • 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később! illusztráció

Vidd el most, fizess később!

Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.

Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.

Leírás

Talán nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy egy-egy horgászat sikerét, akár a fogott egyedszám, vagy a kapások gyakorisága tekintetében nagyban befolyásolhatjuk különböző folyékony összetevők alkalmazásával. Nem véletlen a dipek, vagy az SBS-nél méltán népszerű CSL (Corn Steep Liquor, azaz kukoricacsíra likőr) tartalmú likvidek sikere, hiszen ezek mind a hideg, mind a meleg időszakokban vízbe érve azonnal oldódnak és a bennük lévő értékes attraktorokkal felkeltik a halak érdeklődését.

A Red One Juice egy új generációs, rendkívül hatékony, agresszív folyadék, amely a vízbe érve táplálkozásra bírja a közelében lévő halakat. A folyadékot akár közvetlenül a csalira, etetőanyagra, vagy az etetésre szánt magokra is önthetjük. Különlegessége, hogy az előállítása egyedi és különleges gyártási folyamat eredménye, amely semmilyen más készítménnyel nem utánozható.

2021-ben, a III. Maconka Bojlis Szuperkupán az SBS SziKo Team 1965 kg-mal az első, az SBS Tizo Carp Team pedig 1679 kg-mal a második helyen végzett. Az SBS csapatok a 115 órás versenyen ezekkel a fogási eredményekkel új rekordot állítottak fel. A kiemelkedő eredmény elérésében kiemelkedő szerepet játszott a Red One Juice!

Paraméterek

Kiszerelés 300ml

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.