Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

SBS Eurostar Ready-Made Boilies Krill Chilli 20mm 1kg

SBS Eurostar Ready-Made Boilies Krill Chilli 20mm 1kg
2.990 Ft
Mennyiség:
Online Ár! information_mark
2.990 Ft
Mennyiség:
Raktárkészlet: Elfogyott
Cikkszám: VC00006-00
Szállítási díj: 990 Ft
Egységár: 2.990,00 Ft/kg
Gyártó: SBS
Ingyen szállítást szeretnék! illusztráció

Ingyen szállítást szeretnék!

25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is.  24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.

Milyen fizetési módot válasszak? illusztráció

Milyen fizetési módot válasszak?

Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem? illusztráció

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?

Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.

  • 50000 Ft vásárlás felett -5%
  • 300000Ft vásárlás felett -10%
  • 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később! illusztráció

Vidd el most, fizess később!

Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.

Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.

Leírás

Az Eurostar kész bojlicsalád receptje alapján elkészített oldódó változat, amely tojás hozzáadása nélkül készül. Összetétele teljesen megegyezik a főzött változattal, a tojást azonban a Gold Treasure adalékanyag helyettesíti.

A két bojli között viszont van egy óriási különbség. Az oldódó változat főzés nélkül készül, ezáltal az értékes összetevők veszteség nélkül maradnak meg a bojliban. Ennek következtében csalink körül olyan tápanyag dús felhő alakul ki, ami még az egyébként étvágytalan pontyokat is táplálkozásra ösztönzi.

Használata az átlagosnál erősebb pontyállományú vizekre javasolt, hiszen a csali a vízhőmérséklettől függően 2–6 óra alatt ázik le a hajszálelőkéről.

SBS Soluble Eurostar Ready-Made Krill Chilli 1kg 20mm Etető Bojli egy fantasztikus választás a horgászok számára, akik mindig a legjobbat akarják a horgászatukhoz. Ez a kiváló minőségű, készre gyártott bojli valódi előnyökkel rendelkezik, amelyek segítenek a horgászoknak jobb eredményeket elérni.

Ez a bojli a Krill Chilli ízű, amelyet a halak imádni fognak. Az íz intenzitása valóban különleges, és segíthet abban, hogy a halak a horogra csalják magukat. A bojli mérete 20 mm, így könnyen alkalmazkodik a különböző horgászmódszerekhez és technikákhoz. A krill és a chili íz kombinációja a bojli különleges ízét adja, amelyet a halak szinte lehetetlen ellenállni.

Ez a bojli számos előnnyel rendelkezik a horgászok számára. Az első és talán legfontosabb előnye a készre gyártott forma. Nem kell aggódni az időigényes és bonyolult előkészítési folyamatok miatt. Csak egyszerűen helyezze a bojlit a horogra, és már készen is áll a horgászat.

A második előnye a bojli oldódékonysága. A SBS Soluble Eurostar Ready-Made Krill Chilli 1kg 20mm Etető Bojli oldódó anyagokat tartalmaz, amelyek segítenek feloldani a bojli anyagát a vízben, és így a halak könnyebben észreveszik. Ez a tulajdonság különösen hasznos a hideg vizekben, amikor a halak kevésbé aktívak.

A harmadik előnye a bojli tápláló hatása. A krill és a chili összetevők kiválóan táplálják a halakat, és segítenek javítani azok egészségét. A tápláló hatásuk miatt a halak hosszabb ideig maradnak az etetőhelyen, így a horgászok nagyobb esélyt kapnak a sikeres fogásra.

SBS Soluble Eurostar Ready-Made Krill Chilli 1kg 20mm Etető Bojli valóban egy fantasztikus termék, amely segít a horgászoknak jobb eredményeket elérni. A készre gyártott forma, az oldódékonyság és a tápláló hatás valódi előnyök, amelyeket a horgászok értékelni fognak. Ha szeretnél jobb eredményeket elérni a horgászatban, akkor ezt a bojlit érdemes kipróbálni!

Paraméterek

Kiszerlés 1kg
Méret 20mm
Íz Krill Chilli

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.