Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

Prologic Inspire Daddy Ágy Sleep System 8 Legs 140Kg

Prologic Inspire Daddy Ágy Sleep System 8 Legs 140Kg
153.190 Ft
120.990 Ft
Kedvezmény: 21%
Mennyiség:
Online Ár! information_mark
153.190 Ft
120.990 Ft
Kedvezmény: 21%
Mennyiség:
Raktárkészlet: 1 db
Cikkszám: PR00709-00
Szállítási díj: Ingyenes
Egységár: 120.990,00 Ft/db
Gyártó: PROLOGIC
Ingyen szállítást szeretnék! illusztráció

Ingyen szállítást szeretnék!

25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is.  24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.

Milyen fizetési módot válasszak? illusztráció

Milyen fizetési módot válasszak?

Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem? illusztráció

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?

Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.

  • 50000 Ft vásárlás felett -5%
  • 300000Ft vásárlás felett -10%
  • 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később! illusztráció

Vidd el most, fizess később!

Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.

Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.

Leírás

Egy komoly pontyhorgászat eddig azt is jelenthette, hogy kompromisszumot kell kötni a jó éjszakai alvással kapcsolatban, de többé már nem! Behoztunk két új Sleep Systemet az Inspire termékcsaládunkba, amelyek olyan kényelmes helyet kínálnak a szundizáshoz, amelyből talán soha nem is akarsz majd visszamenni az igazi ágyadba. Ezek a Sleep System-ek az Inspire nyolclábú Daddy Long, illetve hatlábú Relax ágyakon alapulnak, mindkettő összecsukható, lapos profilozott kerettel, duplán összehajtható helytakarékos zsanérokkal, valamint a legjobb, nagy sűrűségű habszivacsból készült deréktámasz matracokkal vannak ellátva. Röviden, ezek az ágyak kényelmesebb éjszakai alvást biztosítanak a sátorban, mint azt valaha lehetségesnek gondoltad volna. Bármelyik ágyat is választod, ezekben a Sleep Systemekben új, öt évszakos hálózsákjainkkal párosulnak, amelyeket egy teljes hosszúságú, 360 fokos cipzárral biztonságosan lehet rögzíteni, a fejrésznél kezdve, hogy a horgász tökéletesen el tudja helyezni párnáját. A hálózsákok rendkívül tartós, puha tapintású külső szövethéjak felhasználásával készültek, amelyek nagy mennyiségű, memóriakezelt, mélyen töltött üreges szálréteget vesznek körül, így páratlan szigetelést biztosítanak. Ez a belső szálréteg segít a hálózsákoknak megőrizni formájukat, így tovább fokozva a hővisszatartási hatékonyságot. A belső héj a keret formájához igazodik, ezzel kiküszöböli a gubancokat és a korlátozást azon horgászok számára, akik inkább felöltözve aludnak, míg a fej- és állrészen található mikropolár további kényelmet biztosít, és segít a helyén tartani a párnát. A hálózsákokat nagy lehúzókkal ellátott, strapabíró ütközős cipzárak, elakadásgátló gyöngysorokkal, valamint gazdagon párnázott, túlméretezett kinyílásgátló lapok és cipzárrögzítések teszik teljessé, amelyek megakadályozzák a cipzárok szükségtelen kinyílását. Ezeket a csodálatos rendszereket kifejezetten úgy tervezték, hogy a legmagasabb szintű luxust és kényelmet nyújtsák a pontyhorgászat során. Az egyetlen dolog, ami megszakíthatja az álmod, a kapásjelző hangja, amikor megérkezik az áhított kapitális hal.


• Tartós, puha tapintású külső héjszövet
• Mélyen kitöltött, üreges szálas belső
• Ötévszakos hálózsák minősítés
• Mikroszálas gyapjú a fej és az áll részen az extra kényelem érdekében
• Túlméretes belső terelők
• Elakadásgátló cipzár gyöngysor
• HD ütközőcipzárak és minőségi lehúzók
• Két zárható cipzár
• A hálózsákok teljesen kivehetők a könnyű tisztítás érdekében
• Mérete: 95X210
• Szállítási méretek: 105X34X87CM
• Súly: 14,8

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Tartós, puha tapintású külső héjszövet
Mélyen kitöltött üreges szálas belső
Két zárható cipzár
A hálózsákok teljesen kivehetők a könnyű tisztítás érdekében
Mérete 95X210
Szállítási méretek 105X34X87CM
Súly 14,8

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.