Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

Prologic Fulcrum Session Bivvy & Overwrap Sátor

Prologic Fulcrum Session Bivvy & Overwrap Sátor
227.990 Ft
Mennyiség:
Online Ár! information_mark
227.990 Ft
Mennyiség:
Raktárkészlet: 1 db
Cikkszám: PR00585-00
Szállítási díj: Ingyenes
Egységár: 227.990,00 Ft/db
Gyártó: PROLOGIC
Ingyen szállítást szeretnék! illusztráció

Ingyen szállítást szeretnék!

25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is.  24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.

Milyen fizetési módot válasszak? illusztráció

Milyen fizetési módot válasszak?

Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem? illusztráció

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?

Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.

  • 50000 Ft vásárlás felett -5%
  • 300000Ft vásárlás felett -10%
  • 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később! illusztráció

Vidd el most, fizess később!

Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.

Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.

Leírás

A tágas és praktikus kivitelezés terén a legjobbat nyújtó Fulcrum Session sátor úgy lett kialakítva, hogy egy kényelmes menedéket biztosítson a horgászathoz. A sátor hihetetlenül stabil és könnyen felállítható, részben a túlméretezett és rendkívül robusztus 20 mm átmérőjű, könnyű alumínium, hárombordás keretes felépítésnek köszönhetően. Az is biztos, hogy száraz marad az időjárástól függetlenül, köszönhetően a tartós 210 dupla bevonatú szövetnek, amelynek hidrosztatikus feje meghaladja a 10 000 mm-t - ugyanabból a szövetből készül, mint a Fulcrum termékcsalád többi tagja. Ezt az elemekkel szembeni védelmet Pro-Tect nagy teherbírású talajponyvánk támasztja alá, amely 10 cm-rel emelkedik a talajszint felé és könnyen be- és kicipzárazható. A kényelem megőrzése elengedhetetlen ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a horgászatból, ezért ezt a sátrat is Pro-Vent, 360 fokos szellőztető rendszerünkkel láttuk el, amely kiváló légcserét biztosít a páralecsapódás megelőzéséhez. A belső alvórészt szintén a kényelmet szem előtt tartva tervezték, a teljesen zárt szúnyoghálós bejáratnak köszönhetően, amely lehetővé teszi a teljes lezárást, hogy a bosszantó rovarok ne juthassanak be. Teljes külső ponyvával.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.