Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

Mivardi New Dynasty (2-3 személyes) Sátor

Mivardi New Dynasty (2-3 személyes) Sátor
182.990 Ft
Mennyiség:
Online Ár! information_mark
182.990 Ft
Mennyiség:
Raktárkészlet: Elfogyott
Cikkszám: MV00122-00
Szállítási díj: Ingyenes
Egységár: 182.990,00 Ft/db
Gyártó: MIVARDI
Ingyen szállítást szeretnék! illusztráció

Ingyen szállítást szeretnék!

25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is.  24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.

Milyen fizetési módot válasszak? illusztráció

Milyen fizetési módot válasszak?

Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem? illusztráció

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?

Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.

  • 50000 Ft vásárlás felett -5%
  • 300000Ft vásárlás felett -10%
  • 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később! illusztráció

Vidd el most, fizess később!

Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.

Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.

Leírás

A legmodernebb M-TEC 410-es anyag garantálja a vízállóságot 10.000 mm-es vízoszlopig és masszív 19 mm csövek alkotják a tartóvázat. Ez egy kibővített változata a New Dynasty sátornak, amely számos díjat nyert (pl. 2012-es év legjobb sátra), és a legkelendőbb sátor volt Csehországban. A New Dynasty XL sátrat a jelentősen megnövekedett a belső tér jellemzi, különösen az első és a hátsó a részben, miközben az alapterülete nem változott a korábbi verzióhoz képest. A sátor szélessége fokozatmentesen állítható három pozícióban 15 cm-enként. A maximális magassága 175 cm. Belül 13 praktikus akasztó van kialakítva a világításnak és egyéb kiegészítőknek. A hosszan előrenyúló szemöldök rész védi a bejárati részt az eső elől, és lehetőséget nyújt a külső takaró alkalmazásával egy tágas előszoba kialakításához. Jelentősen megnövekedett az elülső és hátsó ablakok. Az ajtó fölött egy fontos légzési fedél lett kialakítva a nedvesség és a páralecsapódás kiküszöbölésére. A tépőzár dupla szélességű és megbízhatóan zárja be az ablakokat, még a legrosszabb időjárási körülmények között is. Az ajtó masszív cipzárral van felszerelve, melynek foggantyúiba villágítópatront tehetünk. A sátorszemöldökön 4 bot rögzítésére van lehetőség.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Vízállóság 10 000mm
Súly 18 kg
Kialakítás 2-3 személy részére
Méret 325 x 295 x 165 cm
Magasság 165 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.