Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

Carp Academy Pulsar 2+1 Elektromos Kapásjelző Szett

Carp Academy Pulsar 2+1 Elektromos Kapásjelző Szett
35.990 Ft
Mennyiség:
Online Ár! information_mark
35.990 Ft
Mennyiség:
Raktárkészlet: 2 db
Cikkszám: CA00228-00
Szállítási díj: Ingyenes
Egységár: 35.990,00 Ft/db
Gyártó: CARP ACADEMY
Ingyen szállítást szeretnék! illusztráció

Ingyen szállítást szeretnék!

25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is.  24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.

Milyen fizetési módot válasszak? illusztráció

Milyen fizetési módot válasszak?

Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem? illusztráció

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?

Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.

  • 50000 Ft vásárlás felett -5%
  • 300000Ft vásárlás felett -10%
  • 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később! illusztráció

Vidd el most, fizess később!

Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.

Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.

Leírás

Háromgombos elektromos kapásjelző. Beépített elem töltöttség jelzővel, 20 mp-es kapás utánjelzéssel, 150-300m hatótávolsággal. A szettet műanyag szállító táskával szállítjuk. 1. Be-/Kikapcsolás: helyezze az adó egységekbe a 9V-os elemeket, polaritásnak megfelelően. A jelző alján található on/off gomb elhúzásával ellenőrizheti a használatra való készenlétét. A vevőbe is helyezze bele az elemet, majd annak működését az egység tetején található on/off gombbal állíthatja. /A kikapcsolásnál a ledek még pár másodpercig világítanak./ 2. V gomb / Hangerő állítása: a V gomb tekerésével állíthatunk be 4 hangerőt. Az óramutató járásának megfelelően erősödik a hang. 3. T gomb /Hangszín állítása: a T gomb tekerésével 4 hangszínt állíthatunk be. Az óra mutató járásának megfelelően magasodik a hang. 4. S gomb /Érzékenység állítása: a S gomb tekerésével állíthatunk be 4 érzékenységi szintet. Az óramutató járásának ellentétesen erősödik. 5. Programozás: a vevő az adókhoz gyárilag van programozva. 6. Hatótávolsága: 150-300 m - tereptárgytól függő 7. Kapás jelzése: amelyik boton van a kapás, annak a jelzőjének a ledje világít. Egy időben a vevőn is az adott színű led világít. /Kapás utánjelzés 20mp./ Elem Töltöttség jelző: ha valamelyik adó ledje ismétlődve villog, az az elem alacsony töltöttségi szintjét jelzi. Átprogramozás: Amennyiben át szeretné programozni az adókat és a vevőket más hullámsávra a következőket kell tennie. Az összes kapásjelzőnek kikapcsolt állapotban kell lennie. Ezután a vevőt kapcsolja be, utána hátoldalon levő elemtartó rekesz felett található programtörlő gombot nyomja be, ekkor a vevőegységen fel kell villania a zöld lednek. Ezután a zöld ledes kapásjelzőt be kell kapcsolni. A vevőn a zöld led világitani kezd, ami azt jelenti, hogy az összehangolás sikeres volt. Ezután elalszik a led és a behangolt jelzőt azonnal ki kell kapcsolni. A programtörlő gombot újra meg kell nyomni és a következő led /sárga/ fog világitani, amihez ugyanúgy a sárga ledes jelzőt kell bekapcsolni. Ugyanezt végig kellcsinálni az összes jelzővel egyenként, de ügyelni kell arra, hogy az áthangolás alatt mindig csak egy jelző lehet bekapcsolva! Egy-egy jelző behangolásának 17 másodperc alatt meg kell történnie, ellenkező esetben a rádiójel megszűnik és újra kell nyomni a programtörlő gombot. Karbantartás: Használat után mindig vegye ki az elemeket, és elemek nélkül tárolja a készletet. A szett vízálló. Azonban ha mégis víz éri a belső elektronikát és a kapásjelző elkezd folyamatosan világítani vagy sípolni, vegyük ki az elemeket, és nyitott hátlappal hagyjuk kiszáradni a jelzőket.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.