Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

Top Mix Aquagarant Start 1,5 Mm

Top Mix Aquagarant Start 1,5 Mm
2.490 Ft
Mennyiség:
Online Ár! information_mark
2.490 Ft
Mennyiség:
Raktárkészlet: 23 db
Cikkszám: TM00087-00
Szállítási díj: 990 Ft
Egységár: 2.490,00 Ft/db
Gyártó: TOPMIX
Ingyen szállítást szeretnék! illusztráció

Ingyen szállítást szeretnék!

25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is.  24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.

Milyen fizetési módot válasszak? illusztráció

Milyen fizetési módot válasszak?

Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem? illusztráció

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?

Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.

  • 50000 Ft vásárlás felett -5%
  • 300000Ft vásárlás felett -10%
  • 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később! illusztráció

Vidd el most, fizess később!

Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.

Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.

Leírás

Az AQUA START a cég legmagasabb minőségű pellet-e, hiszen eredetileg a halneveldéknek készült, ahol a növendék halak a legjobb minőségű táplálékot igénylik. A horgászatban viszont kifejezetten versenykörülmények között mutatja meg a hatékonyságát. Extrém magas beltartalmi értékekkel rendelkezik, megspékelve némi attraktorral, aminek hatására a halak még intenzívebb táplálkozásba kezdenek. 54%-os fehérjetartalmának záloga, a magas minőségű spanyol halliszt, amely a vízben nagyon jól oldódik az etetés köré koncentrálva a halakat. A szénhidrát egyensúlyt a búza és a napraforgó adja. A nyerhető energia mennyisége és minősége mindig fontos szempont, amikor a hal kiválasztja a megfelelő táplálékot. Az AQUA START könnyen emészthető, és gyorsan energiává alakítható, így a kapások is gyorsan jelentkeznek. A pellet bővelkedik esszenciális zsírsavakban is, melyek nagyon fontos szerepet töltenek be a halak tápanyagszükségletében, mert a természetes táplálékból ehhez jutnak hozzá a legnehezebben. Így aztán azok a táplálékforrások, amelyekben ezek az értékes zsírok megtalálhatóak, a legkeresettebbek a víz alatti világban. Ezekből egyértelműen kiderül, hogy miért ez a pellet lett az egyik legfogósabb, a horgászok számára. A pellet csak 1,5mm méretben kapható. Felhasználási javaslat: Áztassuk a pelletet 1,5 percig tiszta, vagy aromás vízben, majd öntsük le róla és hagyjuk néhány percig állni. Ezután kosárba tölthető, vagy etetőanyaghoz keverve "panírozva" is használható.

Paraméterek

Kiszerelés 800 g
Méret 2 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.