Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

SBS M1 Bomb Pellet Mix (10-20mm/5kg)

SBS M1 Bomb Pellet Mix (10-20mm/5kg)
13.990 Ft
Mennyiség:
Online Ár! information_mark
13.990 Ft
Mennyiség:
Raktárkészlet: Elfogyott
Cikkszám: SB00121-00
Szállítási díj: 990 Ft
Egységár: 2.798,00 Ft/kg
Gyártó: SBS
Ingyen szállítást szeretnék! illusztráció

Ingyen szállítást szeretnék!

25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is.  24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.

Milyen fizetési módot válasszak? illusztráció

Milyen fizetési módot válasszak?

Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem? illusztráció

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?

Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.

  • 50000 Ft vásárlás felett -5%
  • 300000Ft vásárlás felett -10%
  • 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később! illusztráció

Vidd el most, fizess később!

Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.

Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.

Leírás

Ez az újdonság lehetőséget nyújt egy rendkívül változatos, csak pelleteket tartalmazó etetés létrehozására. A Bomb Pellet Mix nagyon tartalmas, magas fehérjetartalmú pellet keverék, mely szemcseméretei miatt kifejezetten alkalmas a nagy pontyok szelektálására. Abban az esetben, ha horgászhelyünkön nem engedélyezett a csónak használat, a partról kell megoldanunk etetőanyagunk bejuttatását a kiszemelt helyre. Ez a termék erre a helyzetre is megoldást kínál! A vödörben található pellet ragasztó és víz hozzáadásával olyan gombócokat formálhatunk belőle, melyek parittya segítségével nagy távolságra bejuttathatóak. Az etetést így horgászhelyünktől 100 méter feletti távolságban is kialakíthatjuk. A Mixben található többféle pellet garancia arra, hogy a pontyokat a lehető leggyorsabban etetésünkre csábítsuk, majd hosszú ideig ott is tartsuk őket. A pelletek oldódási ideje a lehető legszélesebb skálán mozog. 4 órától 14 óráig tart akár csak egy gombóc teljes lebomlási ideje, melyet az SBS 10 és 20 mm közötti szemcseméretű pelletekkel garantál.

Az 5 kg-os kiszerelés mellé 1 kg pelletragasztót adunk, amely az 5 kg pellet ragasztására alkalmas. Értelemszerűen 1 kg pellethez 20 dkg ragasztó felhasználását ajánljuk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.