Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

Promix Turbo Spray Amino Aroma Spray

Promix Turbo Spray Amino Aroma Spray
1.790 Ft
Mennyiség:
Online Ár! information_mark
1.790 Ft
Mennyiség:
Raktárkészlet: 3 db
Cikkszám: PM00015-00
Szállítási díj: 990 Ft
Egységár: 59.666,67 Ft/l
Gyártó: PROMIX
Ingyen szállítást szeretnék! illusztráció

Ingyen szállítást szeretnék!

25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is.  24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.

Milyen fizetési módot válasszak? illusztráció

Milyen fizetési módot válasszak?

Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem? illusztráció

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?

Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.

  • 50000 Ft vásárlás felett -5%
  • 300000Ft vásárlás felett -10%
  • 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később! illusztráció

Vidd el most, fizess később!

Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.

Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.

Leírás

A Promix Turbo spray Amino egy rendkívül tömény aminosavkoncentrátum, mellyel a lehűlt vizekben lényegesen gyorsabb kapásra ingerelhetjük a halakat.

Az aminosavak szerepe megkérdőjelezhetetlen a pontyhorgászatban, ezek leginkább a lehűlt vizekben működnek kiemelkedő hatásfokkal. A Promix Turbo spray Amino a téli horgászatok elengedhetetlen kelléke. Elegendő a megtöltött kosárra spriccelni a spray-ből, a hatás nem marad el. Több hal, gyorsabb kapások.

Rendkívül erőteljes illatú, nagy töménységű, sűrű folyadék. A szilárd szemcséken megtapad, viszont vízbe érkezése után rögtön oldódni kezd, felkeltve a halak figyelmét. Mire a fenékre érkezik, már egy keskeny aminocsík mutatja a halak számára az utat a kosárhoz. 2-3 spriccelés a megtöltött kosárra bőven elegendő, azonnal érezhető az intenzív illat. A tapadáselősegítő adalék segítségével, az aroma, és az attraktorok nagy része a fenéken fejti ki hatását, segítve a vízközt lebegő halak kosárhoz csalogatását.

Hideg vizekben különösen ajánlott, a hatás nem marad el.

Jellemzői:

▪ Intenzív csalogatóhatás

▪ Erőteljes illat

▪ Nagy töménység

▪ Gyorsan kezd oldódni a fenéken

▪ Különleges ízek

▪ Hosszan tartó hatás

▪ Kifejezetten method módszerhez

▪ Praktikus spray forma

Használat:

▪ A Promix Turbo spray-t elsősorban a megtöltött etetőkosár külső felére fújva érdemes alkalmazni. 2-3 fújást érdemes alkalmazni, ez már bőven elegendő felhőt képez, illetve az aroma is megfelelően intenzíven érződik.

▪ Használható például aromázatlan pelletek utólagos ízesítésére. Ezzel 3 dobás alatt akár 3 különböző ízt tudsz próbára tenni, gyorsabban megtalálva ezzel a halaknak tetsző aromát.

▪ Robbanásszerű hatása miatt, ne hagyd őrizetlenül a botod, vagy mindenképp kapcsold be a nyeletőféket, ha a botlopást el akarod kerülni :)

▪ A vízbe érkezés után villámgyorsan terjed, tehát a gyors horgászatoknál nagy jelentőséggel bír. Versenyeken is használjuk, sokszor ez jelenti a különbséget 2 helyezés között.

Paraméterek

Kiszerelés 30ml

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.