Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

Prologic C1 Avenger AB 12' (360cm) 3lb 2 Részes Bojlis Bot

Prologic C1 Avenger AB 12' (360cm) 3lb 2 Részes Bojlis Bot
30.590 Ft
Mennyiség:
Online Ár! information_mark
30.590 Ft
Mennyiség:
Raktárkészlet: 4 db
Cikkszám: PR00575-00
Szállítási díj: Ingyenes
Egységár: 30.590,00 Ft/db
Gyártó: PROLOGIC
Ingyen szállítást szeretnék! illusztráció

Ingyen szállítást szeretnék!

25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is.  24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.

Milyen fizetési módot válasszak? illusztráció

Milyen fizetési módot válasszak?

Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem? illusztráció

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?

Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.

  • 50000 Ft vásárlás felett -5%
  • 300000Ft vásárlás felett -10%
  • 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később! illusztráció

Vidd el most, fizess később!

Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.

Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.

Leírás

Visszavittük a C1 Avenger sorozatot a rajztáblához, és belevittünk egy egész sor technikai újítást és fejlesztést, hogy ezek a botok továbbra is kiemelkedő teljesítményt kínáljanak, rendkívül versenyképes áron. Az Avenger termékcsalád számos építési eljáráson és gyártási technikán osztozik az Inspire termékcsaláddal, vagyis a pazar külső, szuper vékony és érzékeny blankokkal párosul. A kínálat két különboző akciójú változatot tartalmaz : AR - egy teljes körű, félig parabolikus lágyabb akció, míg az XD pedig egy gyorsabb, progresszívebb távdobó akció, amely lehetővé teszi a nagyobb távolságok könnyebb elérését. Az összes 3,60-as és 3,90-es modell nagyszerű, 50 mm-es SiC gyűrűkkel van szerelve, amelyeket 16 mm-es gubancgátló spiccgyűrűk egészítenek ki. A 3 méteres verzió visszafogott AR akcióval rendelkezik, amely egészen lágy, így tökéletes választás kis vizekhez és csónakos horgászathoz, ha nagy halakkal kell közelharcot vívni. Az Avenger kínálatot a 3,60-as, 5 lb-s kombinált Spod és Marker bot teszi teljessé. Finoman hangolt XD akció, különleges érzékenységgel és feltöltődési sebességgel. Képes nagy súlyokat könnyedén és hatékonyan elindítani, ugyanakkor elég érzékeny ahhoz, hogy jelöléskor a tómeder minden rejtett részletét továbbítsa. Az összes bot visszafogott, karcsú és stílusos külsővel, elegáns Inspire orsótartóval és a rövidített japán zsugorcsöves nyéllel rendelkezik - ezek a botok olyan minőséget tartogatnak és olyan áron, amelyet majdnem annyira imádsz majd, mint ahogyan használni őket!

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.