Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.

PB Products Speed Swivel Gyorskapocs

PB PRODUCTS
1.550 Ft (1.221 Ft + ÁFA)
Mennyiség:
Cikkszám: PB00025-00
Egységár: 155,02 Ft/db
Elérhetőség: Raktáron
.

1.550 Ft (1.221 Ft + ÁFA)
Mennyiség:

Leírás

A PB Products gyorskapcsos forgóját alkalmazva villámgyorsan cserélhetjük végszerelékünket, így alkalmazkodva a folyamatosan változó körülményekhez. Ez természetesen mindig nagyobb sikert, több halat eredményez.

Kössünk egy fület az előkénk végére (ajánlott az ún. nyolcas kötés alkalmazása), majd a fület helyezzük a forgó kapcsába. Gubancgátló gumiharang használata minden esetben ajánlott, hiszen így biztosan nem csúszik ki a fül a kapocsból.

A PB Products piacra kerülését több éves fejlesztés és tesztelés előzte meg, amit több nagyszerű pontyhorgász, holland és más külföldi vizeken végeztek. Az innovatív termékek mind kitűnő minőségű anyagok felhasználásával és a bojlis horgászatban nagy tapasztalattal rendelkező horgászok, mint Frank Warwick, Ronny de Groote, Koen Koops segítségével készültek. A PB Products végszerelékek, horgok, előkezsinórok, forgok nagy elismerést értek el a világ számos pontyhorgászai között. A speciális végszerelékei a mederfenékhez tökéletesen alkalmazkodó színekben választhatóak.

Paraméterek

Kiszerelés 10db
Méret 8

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!