Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.

PB Products Red Ant Snagleader Előtétzsinór

PB PRODUCTS
2.850 Ft (2.244 Ft + ÁFA)
Mennyiség:
Elérhetőség: Raktáron information_mark
Cikkszám: PB00007-00
Egységár: 35,63 Ft/m
.

2.850 Ft (2.244 Ft + ÁFA)
Mennyiség:

Leírás

A vöröshangya a világ legerősebb állata, így nem csoda, hogy a PB Products ezt a nevet adta ennek a kopásálló monofil előtétzsinórnak.

A halak épségének szem előtt tartása érdekében a Red Ant, vagy bármely más magas kopásállóságú előtétzsinórt (snag leader) mindig tökéletesen működő ólomelhagyó rendszerrel alkalmazza! A Red Ant zsinór használata soha NEM lehet ürügy arra, hogy olyan helyen horgásszunk, ahol a halak biztonságos megszákolására nyilvánvalóan NINCS esély!

A főzsinór és az előtétzsinór összekötéséhez a módosított Dupla Uni csomót ajánljuk.

A Red Ant 35 lb (15,88 kg) szakítószilárdságú, átlátszó monofil előtétzsinór 80 méteres kiszerelésben kapható. 80 méter, 35 lb (15,88 kg)

A PB Products piacra kerülését több éves fejlesztés és tesztelés előzte meg, amit több nagyszerű pontyhorgász, holland és más külföldi vizeken végeztek. Az innovatív termékek mind kitűnő minőségű anyagok felhasználásával és a bojlis horgászatban nagy tapasztalattal rendelkező horgászok, mint Frank Warwick, Ronny de Groote, Koen Koops segítségével készültek. A PB Products végszerelékek, horgok, előkezsinórok, forgok nagy elismerést értek el a világ számos pontyhorgászai között. A speciális végszerelékei a mederfenékhez tökéletesen alkalmazkodó színekben választhatóak.

Paraméterek

Kiszerelés 80m
Méret 35lb

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!