Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.

PB Products Chameleon Gyorsan Süllyedő Extralágy Előkezsinór

PB PRODUCTS
3.990 Ft (3.142 Ft + ÁFA)
Mennyiség:
Cikkszám: PB00004-01
Egységár: 199,52 Ft/m
Elérhetőség: Raktáron
.

Típusinformation_mark
3.990 Ft (3.142 Ft + ÁFA)
Mennyiség:

Leírás

A PB Products Chameleon egy hihetetlenül lágy horogelőke zsinór, amely különleges színkombinációjának köszönhetően láthatatlan marad minden mederszerkezet esetén, így még a legöregebb, legóvatosabb pontyokat is becsaphatjuk.

Ez a könnyen köthető, süllyedő előkezsinór bármely horogtípussal alkalmazható. A horog hegyére egy vízben oldódó lebegtető szivacsot (Rig Foam) tűzve könnyen elkerülhetjük, hogy a bedobás közben az előke összecsavarodjon.

A PB Products Chameleon 20 méteres kiszerelésben, 15 lb (6,8 kg) és 25 lb (11,34 kg) szakítószilárdságú változatban kapható.

A PB Products piacra kerülését több éves fejlesztés és tesztelés előzte meg, amit több nagyszerű pontyhorgász, holland és más külföldi vizeken végeztek. Az innovatív termékek mind kitűnő minőségű anyagok felhasználásával és a bojlis horgászatban nagy tapasztalattal rendelkező horgászok, mint Frank Warwick, Ronny de Groote, Koen Koops segítségével készültek. A PB Products végszerelékek, horgok, előkezsinórok, forgok nagy elismerést értek el a világ számos pontyhorgászai között. A speciális végszerelékei a mederfenékhez tökéletesen alkalmazkodó színekben választhatóak.

Paraméterek

Kiszerelés 20m
Típusok 15lb
25lb
Szín Camo

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!