Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

Korda Bojlis Bot Kaizen Platinum 12' (360cm) 3lb 2 Részes

Korda Bojlis Bot Kaizen Platinum 12' (360cm) 3lb 2 Részes
175.990 Ft
Mennyiség:
Online Ár! information_mark
175.990 Ft
Mennyiség:
Raktárkészlet: 2 db
Cikkszám: KD00610-00
Szállítási díj: Ingyenes
Egységár: 175.990,00 Ft/db
Gyártó: KORDA
Ingyen szállítást szeretnék! illusztráció

Ingyen szállítást szeretnék!

25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is.  24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.

Milyen fizetési módot válasszak? illusztráció

Milyen fizetési módot válasszak?

Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem? illusztráció

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?

Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.

  • 50000 Ft vásárlás felett -5%
  • 300000Ft vásárlás felett -10%
  • 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később! illusztráció

Vidd el most, fizess később!

Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.

Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.

Leírás

A Kaizen termékcsalád több mint négy éve fejlesztés alatt áll, és úgy jött létre, hogy úgy éreztük, hogy olyan csúcskategóriás botokat tudtunk kifejleszteni, amelyek még a piacon lévőknél is jobbak. Minden csúcskategóriás Kaizen Platinum botunk gyorsan elkeskenyedő blankra épül – ami azt jelenti, hogy a bot kúpossága következetesen végigmegy az elejétől a végéig. Ez nagyon lenyűgöző botokat eredményez. Természetesen extrém terhelés alatt, például dobáskor a bot teljes egészében dolgozik. Ezeknek a botoknak a megjelenése nem az egyetlen olyan tényező amely egyedülállóvá teszi őket, ugyanolyan fontos a gyártási folyamat során használt carbon típusa is. Kiváló minőségű japán karbon, amit a kezünkbe véve egyből érezhetünk is! Ezt a ZERO90 karbont mindössze két rétegben és nagyon kevés gyantatartalommal használják, és ennek eredményeként könnyebb, merevebb blankok születnek. Természetesen nincs értelme az erejéhez képest hihetetlenül könnyű botot kifejleszteni, majd nehéz gyűrűket, vagy orsótartót használni, így a Kaizen teljes termékcsaládja könnyű Sea-Guide TDG gyűrűkkel van felszerelve, 50 mm-es keverővel és 16 mm-es spicc gyűrűvel. – lehetővé teszi, hogy a zsinór a lehető legkisebb ellenállással pörögjön le orsónkról. Az orsót egy kiváló minőségű Fuji DPS orsótartó rögzíti, a markolat pedig teljes egészében japán zsugor markolattal készült – aminek köszönhetően jó fogást tesz lehetővé még akkor is, ha a keze vagy a bot nedves. Az alumínium borítás és a JAG által készített, maratott végzárókupak teszi teljessé a rendkívül kívánatos egyedi megjelenést. Danny Fairbrass, aki évek óta foglalkozik bottervezéssel és a Kaizen sorozat egyik mozgatórugója, így vélekedett: „Abszolút öröm a használatuk, olyan könnyűek, de erősek, nagyon könnyű gyűrűkkel, így a levegőben is oly könnyedén suhannak. Ráadásul gyönyörűen néznek ki.”

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

HASONLÓ TERMÉKEK