Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

HiCARP Ptx By Haith'S Madáreleség Mix (Melasz)

Cikkszám: Kép: Típus:
Raktáron:
Online Ár! information_mark
Egységár
Elérhetőség: Kosárba
HI00054-00
Kép megnyitása
250g
Elfogyott
1.390 Ft
5.560,00 Ft/kg
Elfogyott
Mennyiség:Értesítés
HI00054-01
Kép megnyitása
1kg
Elfogyott
3.690 Ft
3.690,00 Ft/kg
Elfogyott
Mennyiség:Értesítés
Raktárkészlet: Típusonként eltérő
Cikkszám: HI00054-NO
Szállítási díj: 990 Ft
Gyártó: HICARP
Ingyen szállítást szeretnék! illusztráció

Ingyen szállítást szeretnék!

25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is.  24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.

Milyen fizetési módot válasszak? illusztráció

Milyen fizetési módot válasszak?

Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem? illusztráció

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?

Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.

  • 50000 Ft vásárlás felett -5%
  • 300000Ft vásárlás felett -10%
  • 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később! illusztráció

Vidd el most, fizess később!

Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.

Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.

Leírás

A madáreleség mixek, már régóta jelen vannak a csaligyártásban, mivel rengeteg hasznos tápanyagforrás található bennük. Összetevőik között megtalálhatóak a különböző növényi lisztek, olajos, őrölt magkeverékek, madaraknak szánt speciális piskótaőrlemények, étvágyfokozók, füszerek és természetes aromák. Eleinte csak édes-krémes-gyümölcsös jellegű kizárólag szénhidrát alapú bojlikban használták őket, ma már viszont elfogadott tény, hogy a halas, májas, kagylós, húsos és fűszeres bojliknak is igencsak megnövelik a vonzerejüket. Szinte kötelezően benne kell lenniük minden bojliban. Összetevőik révén adnak egy olyan megfelelő textúrát a bojlinak ami elősegíti a csalogatóanyagok folyamatos kiáramlását a csaliból. Nagyon jól emészthetőek, ezért a pontyokra nézve kiváló élettani hatásuk van, nem mellesleg íz és aromaviláguk egy igazi pontymágnes. Összetevői és struktúrájuk miatt vízoldékonyságuk gyors és intenzív, ezért egész évben még a leghidegebb vizekben is jól dolgoznak. A hideg vizek nagy favoritjai. A verseny horgászok etetőkeverékének elengedhetetlen kellékei az ilyenfajta mixek.

A Haith's egy nagyon régóta működő angol gyártó, aki egyedülálló termékeivel, mondhatni világhírnévre tett szert. Fennállásának első szakaszában kizárólag különböző madáreleség keverékeket gyártott, melyeket az angol fanatikus pontyhorgászok hamar felfedeztek, és elkezdték használni a pontyoknak szánt csalik gyártásához is. Annyira népszerűek lettek ezek a termékek, hogy a Haith's egy idő után létrehozott egy termékpalettát, mely csak és kizárólag olyan madáreleség mixekből áll amiket kimondottan a bojlik gyártásához szükséges összetevőként kezdtek el forgalmazni. Mondhatjuk azt, hogy a Haith's alapanyagai segítették az úgynevezett "birdfood" bojlimixek létrejöttét, melyek ma már széles körben elterjedtek a pontyhorgász világban.

A PTX egy édes melasz alapú összetevő, amely rendkívül jó, roppanós textúrát ad a bojlinak. Beltartalmi értéke kimagasló. Angliában az egyik legrégebben használt bojlimix alapanyag. A keverék teljes összetételét természetesen szigorú titok övezi de tudjuk róla, hogy a legkiválóbb minőségű magvak, olajok, különleges fűszernövények, tojásos piskóta örlemények és természetes étvágyfokozók alkotják. Használható közvetlenül etetőanyagként is. Minden mixben ajánlott a használata még a leghidegebb vízhőmérsékletnél is. Bojlimixekben az adagolásának felső határa. 200g/kg

Paraméterek

Kiszerelés 250g és 1kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.