Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

Haldorádó Start Erjesztett Mag Mix Pack - 2kg

Haldorádó Start Erjesztett Mag Mix Pack - 2kg
3.490 Ft
Mennyiség:
Online Ár! information_mark
3.490 Ft
Mennyiség:
Raktárkészlet: Elfogyott
Cikkszám: HD00390-00
Szállítási díj: 990 Ft
Egységár: 1.745,00 Ft/kg
Gyártó: HALDORADO
Ingyen szállítást szeretnék! illusztráció

Ingyen szállítást szeretnék!

25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is.  24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.

Milyen fizetési módot válasszak? illusztráció

Milyen fizetési módot válasszak?

Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem? illusztráció

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?

Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.

  • 50000 Ft vásárlás felett -5%
  • 300000Ft vásárlás felett -10%
  • 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később! illusztráció

Vidd el most, fizess később!

Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.

Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.

Leírás

Új adalékanyag széria jelent meg idén a Haldorádó termékek kínálatában, melynek középpontjában a pontyhorgászat áll. A Haldorádó Ponty Program célja az, hogy olyan hasznos adalékokat kínáljon, amelyekkel bármilyen etetőanyag keverék eredményesebbé tehető. Olyan alapvető mixeket hoztunk létre, amelyek az eredményes pontyhorgászat során gyakorta nélkülözhetetlenek. Négy új érdekes keveréket kínálunk.
Haldorádó START Erjesztett Mag Mix Pack
A felmelegedett vizekben talán a legcsábítóbb csalogatóanyagok a ponty- és amurhorgászat során, az erjesztett magvak. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy az erjedés mely fázisában kínáljuk fel a halaknak, milyen magvakat keverünk össze és mivel erjesztjük azokat! A legfogósabb a friss, maximum 1-2 hetes erjesztett mag az általunk kínált összetételben. A Haldorádó START Erjesztett mag mix segítségével mindig rendelkezésére áll majd a friss, legfogósabb csalogatóanyag, amely garantáltan tartósítószer-mentes és 100%-ban természetes eredetű!


Használati útmutató:

1. Szórja rá a magvakra a vödörben található erjesztőport és keverje össze.
2. Töltse fel a vödröt színültig ivóvízzel (akár folyékony aromát is keverhet a vízhez).
3. Nyomja rá a fedelet a vödörre. Ügyeljen rá, hogy maradjon egy pici rés, hogy az erjedés közben keletkező gázok el tudjanak távozni! 
4. Helyezze ki a vödröt olyan területre, ahol a Nap rásüt.
5. A napsütés intenzitásától és a levegő hőmérsékletétől függően 2-4 nap alatt elkészül a friss, garantáltan fogós erjesztett mag mix, amely a folyadékot felszívva teljesen kitölti a vödröt.
6. Ezután már ne hagyja kint a tűző napon, helyezze árnyékos, naptól védett helyre! Hűtőben tárolva akár 1 hónapig is megőrzi minőségét.
7. A magvakkal önállóan is etethet, de különösen hatásosak etetőanyaghoz keverve, etetőkosárral vagy feederkosárral bejuttatva. Az egész szemek csaliként is kiválóak!

Paraméterek

Kiszerelés 2kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.