Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

Haldorádó Ready Method - Édes Keksz

Haldorádó Ready Method - Édes Keksz
1.690 Ft
Mennyiség:
Online Ár! information_mark
1.690 Ft
Mennyiség:
Raktárkészlet: Elfogyott
Cikkszám: HD00268-00
Szállítási díj: 990 Ft
Egységár: 2.113,03 Ft/kg
Gyártó: HALDORADO
Ingyen szállítást szeretnék! illusztráció

Ingyen szállítást szeretnék!

25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is.  24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.

Milyen fizetési módot válasszak? illusztráció

Milyen fizetési módot válasszak?

Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem? illusztráció

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?

Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.

  • 50000 Ft vásárlás felett -5%
  • 300000Ft vásárlás felett -10%
  • 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később! illusztráció

Vidd el most, fizess később!

Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.

Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.

Leírás

A Haldorádó Ready Method etetőanyagokat készen, megnedvesítve, bekeverve adjuk a horgászok kezébe, amelyeket kibontás után már csak át kell törni egy törőszitán és mehetnek is a kosárba.

A hosszadalmas kísérletek során szembesültünk vele, hogy az etetőanyagokat különböző magas ásványi anyag tartalmú, betain, illetve aminosav koncentrátumokkal kezelve, kicsit érlelve, sokkal fogósabb kajákat kaptunk, mint amikor bármelyik száraz etetőanyagunkat csupán vízzel bekevertük. Így, olyan csalogatóanyagokat hoztunk létre, amilyenek még nincsenek a piacon, olyan csúcs-method etetőanyagokat, amelyeket házilag szinte lehetetlen elkészíteni.

A Ready Method etetőanyag használatánál mindössze egy dologra kell figyelni, mégpedig arra, hogy semmiképpen sem szabad vizet hozzáadni! Nyolcféle keverékkel kerül a polcokra ez a termékcsalád: Winter, Spring, Brauni, Pisty, Tropicana, Chili, Mangó, valamint az Édes Keksz.

Ready Method – Édes Keksz:

Szinte minden évben bekerül egy újabb fogós íz a családba. Ez idén az Édes Keksz lett, amelyet ötlete vevőinktől származik. A Ready Method - Édes Keksz kellemes aromájú, sárga színű, édeskés etetőanyag, amely az év bármelyik időszakában bevethető. Különösen ajánlott a természetes, nagy vízterületeken és egyesületi tavakon.

Paraméterek

Kiszerelés 800g

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.