Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

Delphin ZANDERA Gumihal FlexiFLOAT UVs - 12cm (5db)

Delphin ZANDERA Gumihal FlexiFLOAT UVs - 12cm (5db)
1.990 Ft
Mennyiség:
Online Ár! information_mark
1.990 Ft
Mennyiség:
Raktárkészlet: Elfogyott
Cikkszám: DP-VP00131-00
Szállítási díj: 990 Ft
Egységár: 398,00 Ft/db
Gyártó: DELPHIN
Ingyen szállítást szeretnék! illusztráció

Ingyen szállítást szeretnék!

25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is.  24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.

Milyen fizetési módot válasszak? illusztráció

Milyen fizetési módot válasszak?

Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem? illusztráció

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?

Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.

  • 50000 Ft vásárlás felett -5%
  • 300000Ft vásárlás felett -10%
  • 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később! illusztráció

Vidd el most, fizess később!

Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.

Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.

Leírás

A ZANDERA a Delphin csúcsminőségű plasztikcsali modellje, melyhez egyedi lebegő Fexifloat anyagot használtunk, amit nagyon nagy rugalmasság jellemez, így a ragadozók számára abszolút ellenállhatatlan darab. Ezzel a modellel sikeresen kombináltuk a hibátlanul működő formát, és a legkívánatosabb színeket a kiváló árral. Ráadásul most extra lágy úszó anyagban is kapható.

A csali tökéletes akciója még a legravaszabb ragadozókat is garantáltan be fogja csapni. A teljes koncepciót - a test formától a legapróbb részletekig - a helyi ragadozók megfogására tervezték. Ne tévessze meg a csali neve; a süllőn kívül sügérre, csukára és harcsára is kiválóan alkalmas! A nagyon puha anyagnak köszönhetően a csali farka a leglassabb mozdulatnál is billeg, puhasága pedig gondoskodik arról, hogy a ragadozó ne akarja majd elengedni. Hagyományos jig fejjel használva, a lebegő anyag kikönnyíti a horgot, növelve az akasztás sikerességét amikor a fenék közelében érkezik a kapás. Szabadon mozgó horogra rögzítve a csali nagyon természetes megjelenést biztosít, mivel nem süllyed le a fenékre, hanem természetesen fellebeg.

A csali testét két okból bordázták. Mindenekelőtt a bordázás növeli a csali vonzerőjét, és több rezgést kelt a vízben. Másrészt, megkönnyíti a csali horogra való feltűzését. A bordák segítségével pontosan megmérheti, hogy a horog hol fog kijönni a csaliból. A csali hátán és hasán is található egy bevágás, amely a horoghegy elrejtésére szolgál, ezzel lehetővé teszi a horgászatot még a leginkább benőtt víz területeken is.

A Zandera Flexifloat a leghatékonyabb színváltozatok széles skálájában kapható, amelyeket Európa-szerte számos vízen végzett vizsgálatok alapján választottak ki. Ezenkívül ezek a színek UV-aktívak, lehetővé téve a napfény intenzívebb visszaverését a víz alatt, így a csalik még mélyebb víz rétegekben, és gyenge fényviszonyok között is jól láthatóak. Nem feledkeztünk meg az szag csíkról sem, amit a gumicsalik hagynak a víz alatt. Ezek a csalik sót és halaromát tartalmaznak, így a ragadozók számára ellenállhatatlan célponttá válnak.

DuoPACK csomagolás

A csalik egyedi Delphin DuoPACK-ba vannak csomagolva. Ez lehetővé teszi a csalik értékesítését akár csomagonként, akár egészben, akár darabonként egy teljesmértékben felkészült eladótól!

Paraméterek

Kiszerelés 5db
Méret 12cm
Tartalma Yeti+Booty+Candy+Perchy+Forester

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.