Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

Delphin Etna E3 12ft (360cm) 3lbs 2 Részes Bojli Bot

Delphin Etna E3 12ft (360cm) 3lbs 2 Részes Bojli Bot
27.890 Ft
Mennyiség:
Online Ár! information_mark
27.890 Ft
Mennyiség:
Raktárkészlet: 1 db
Cikkszám: DP00466-00
Szállítási díj: Ingyenes
Egységár: 27.890,00 Ft/db
Gyártó: DELPHIN
Ingyen szállítást szeretnék! illusztráció

Ingyen szállítást szeretnék!

25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is.  24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.

Milyen fizetési módot válasszak? illusztráció

Milyen fizetési módot válasszak?

Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem? illusztráció

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?

Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.

  • 50000 Ft vásárlás felett -5%
  • 300000Ft vásárlás felett -10%
  • 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később! illusztráció

Vidd el most, fizess később!

Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.

Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.

Leírás

A Delphin ETNA E3 bordó bot sorozat a Delphin legsikeresebb pontyozóbotjainak harmadik generációja. Igyekeztünk mindent megtartani, ami ezeket a botokat bestsellerekké teszi, és hozzáadni valami vadonatújat is, hogy ismét a minőség szintét egy újabb szintre emeljük. Ez állt a Delphin 2Power technológia kifejlesztése mögött. Ez a technológia két alszegmensből áll, a PowerWrapból és a PowerJoinból. Mindkét szegmenst az E3 sorozat minden modelljére alkalmazzák. A PowerWrap-ot azonnal észreveszi, amikor kapcsolatba lép a bottal. Ez egy további karbontekercselés a bot teljes hossza mentén, amely jelentősen megnöveli az erőt, és növeli a bot pillanatnyi túlterheléssel szembeni ellenállását. A gyakorlatban ez jelentősen hosszabb bot-élettartamot és csökkent mechanikai sérülékenységet jelent. Ennek a tekercsnek a másodlagos eleme a strukturált alapanyag vizuálisan nagyon vonzó eleme, amely a gumírozott FullShrink fogantyúval tökéletesen csúszásmentes felületet hoz létre. Ezen túlmenően a hideg hónapokban sokkal melegebb, mint az osztott fogantyúval rendelkező korábbi Etna generáció. A PowerJoin nem olyan feltűnő részlet, mint a wrap, de nem kevésbé fontos eleme ennek a sikeres egésznek. Mindegyik csatlakozás végén egy kis fémgyűrű található, amely jelentősen megérősitti.

Az intenzív blank erősítőkúra mellett dolgoztunk a karcsúságán is, és ezzel ismét bátran megerősíthetjük, hogy ezek egyértelműen az osztály legvékonyabbjai közé tartoznak. Ezenkívül a blankok megtartották az átlag feletti kiváló dobási és fárasztási tulajdonságaikat parabolikus akcióval.

A blankok kiváló minőségű, könnyített SiC gyűrűkkel vannak felszerelve, amelyek tökéletesen vezetik a zsinórt.

Az E3 olyan modellekkel bővül, amelyeket még nem látott a kínálatunkban. Kétrészes, 2,7 m és 3,3 m hosszú botok, amelyek ideálisak kisebb vagy benőtt vizekben történő horgászathoz, ugyanakkor tökéletesen megfelelnek behúzós csónakos horgászathoz is.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Műszaki paraméterek
Modell 360cm / 3,00lbs
Tagok száma 2
Blank átmérő fogantyú felett 13,22 mm
Gyűrűk száma 6
Szállítás hossza 187cm
Súly 334 g
Nyél A FullShrink EVA véggel
Nyél hossza (a bot aljától a nyereg közepéig) 63
A keverőgyűrű nagysága #50

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.