Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.

Delphin BRITON Elektromos Kapásjelző Vevőegysége

DELPHIN
10.760 Ft
9.690 Ft (7.630 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 10%
Mennyiség:
Cikkszám: DP00317-00
Egységár: 9.690,00 Ft/db
Elérhetőség: Rendelésre (3-5 nap)
.

10.760 Ft
9.690 Ft (7.630 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 10%
Mennyiség:

Leírás

Kiválóan kidolgozott készlet, amely a legapróbb részletekig átgondolt. Első pillantásra egy minimalista formatervezést fogalmaz meg, amely időtlen, és amely előre meghatározza a készletet, hogy még több évnyi használat után is naprakésznek fog tűnni. Már az első találkozás a szettel nagyon pozitív. A felhasznált alkatrészek hibátlanok és tokéletesen illeszkednek egymáshoz, amit még kihangsúlyoz a kidolgozott alumínium hangszórótakaró. Ezek egyértelműen a legerősebb design elemei. Minden műanyag része gumírozni, ami a sokkal drágább szettek benyomását kelti.

A bekapcsolás a billenőkapcsolókkal történik. Ez garantálja a problémamentes bekapcsolást még a legnagyobb sötétben is. Ezenkívül ez a mechanizmus jóval ellenállóbb. A vevőegységnél és a kapásjelzőnél lehetőség van 8 hangszín választására 8 hangerőszintben. (beleértve a néma üzemmódot is) A vevőegységnél természetes a vibrációs mód, elem merülésének jelzése és a beállítások megőrzése a memóriában. A komfortos szállítást sígitti a grátisz kézpánt. 

Ha teljes készletet vásárol, akkor automatikusan kap egy erős tokot és egy részletes használati utasítást. De már az használatnál rájön milyen egyszerű a használata.
A Delphin BRITON vevőegység minősége mellet egyértelműen kiállunk. Mindez elegendő ok arra, hogy erre szettre 3 év jótállást adjunk!  

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!