Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

Delphin Area CARRY Carpath XXL Táska

Delphin Area CARRY Carpath XXL Táska
21.890 Ft
Mennyiség:
Online Ár! information_mark
21.890 Ft
Mennyiség:
Raktárkészlet: Elfogyott
Cikkszám: DP00333-00
Szállítási díj: 990 Ft
Egységár: 21.890,00 Ft/db
Gyártó: DELPHIN
Ingyen szállítást szeretnék! illusztráció

Ingyen szállítást szeretnék!

25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is.  24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.

Milyen fizetési módot válasszak? illusztráció

Milyen fizetési módot válasszak?

Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem? illusztráció

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?

Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.

  • 50000 Ft vásárlás felett -5%
  • 300000Ft vásárlás felett -10%
  • 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később! illusztráció

Vidd el most, fizess később!

Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.

Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.

Leírás

A Delphin AREA egy egyedülálló kidolgozottságú táska család, amely a  a pontyhorgászoknak lett tervezve CARPATH dizájnban. Hibátlan varratok, erős cipzárok, ergonomikus szabás. Ez a Delphin AREA!

Carryall táska egy praktikus táska horgászfelszerelés tárolására. Tervezéskor a fókusz a praktikus használaton volt, valamint hogy ellenálljon a rossz időjárási viszonyoknak. A táska 6mm béléssel rendelkezik minden oldalon, a szerelékek maximális védelmét biztosítva. Az egész táska rendkívül kompakt és stabil még üresen is. A teljes alsó rész 5 cm magasan vízálló réteggel merev résszel van ellátva, ezáltal nedves felszínre is tehető vagy akár vízbe. 3 cipzáros zseb található még rajta az egyéb horgász kiegészítők számára. A belsejében még egy nagy hálós zseb is helyet kapott. A belső tér maga úgy lett tervezve, hogy a többi táska az AREA szériából kényelmesen elférjen benne.  Puha hevedere révén maximális a kényelem vállon viselve, vagy a praktikus fogónál fogva.

A CARPATH terepszín egy egyedülálló és szabadalmaztatott dizájn, amely a terepszínű álcázást és a ponty sziluetteket foglalja magába és alkotja a ezt a terepszínű mintázatot. Ez az egyedülálló megismételhetetlen tervezés teljes egészében a Delphin tervező asztalairól származik és áthelyezi a halászfelszerelések határait egy teljesen új dimenzióba.

Paraméterek

Műszaki paraméterek XXL
Táska mérete 60x35x36cm
Belső méret 55x29x32cm
Első zseb méret 35x25x5cm
Oldal zsebek méret 25x25x5cm
Belső hálós zseb méret 48x29cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.