Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.

By Döme Feeder kapásjelző készlet távvezérlővel 2+1

HALDORADO
31.990 Ft (25.189 Ft + ÁFA)
Mennyiség:
Elérhetőség: Raktáron information_mark
Cikkszám: HD00202-00
Egységár: 31.990,00 Ft/db
.

31.990 Ft (25.189 Ft + ÁFA)
Mennyiség:

Leírás

Végre, megérkezett a By Döme TEAM FEEDER Kapásjelző továbbfejlesztett, távvezérlővel kiegészített változata, amit egy 2+1-es készletben kínálunk!

A feederezés nem minden esetben jelent néhány órás horgászatot csupán, sokan szeretnek akár több napot is a vízparton tölteni, illetve gyakorta az egy napos kalandok is belecsúsznak az éjszakába, vagy éppenséggel akkor kezdődnek. Ekkor jó szolgálatot tehet egy kifejezetten a feederhorgászat igényeihez hangolt segédeszköz, amely egyértelmű jelzést ad kapáskor, így biztos, hogy nem fogunk lemaradni róla. Bár elektromos jelzőről beszélünk, ezt sem kell mindenáron hangjelzéssel használni! Például hogyha nappal a horgászik valaki és a botok mögött van, akkor kikapcsolt állapotában is tehető a bottartóra, ekkor pedig nem több az egész, mint egy fekete színű, esztétikus megbízható stabilitást adó feeder fej, aminek ráadásul megvan az az előnye, hogy a görgője mindenféle surlódástól mentesen, szabadon adagolja a zsinórt kapáskor. Ha pedig eljön az éjszaka és a horgász megfárad, egyetlen gombnyomással bekapcsolható, s máris kényelmeseb, nyugodtabb pecát tesz lehetővé. Sőt, ez a változat még fokozottabb komfortérzetet kínál, hiszen akár távolabb a botjainktól alhatunk is egy jót az éjszaka során (több napos horgásztúrákon szinte ez elengedhetetlen) a sátrunkban, vagy a faházban, miközben a vevőegység közvetlenül mellettünk van és garantáltan riadóztat, ha kapás érkezik!

Ami az elektromos jelzők sorából kiemeli és a feeder horgászok számára célirányossá teszi, az az egyedi formakialakítása, ami ismerős lehet már néhányatok számára, hiszen az alapot hozzá az egyik jól bevált, régi feeder fejünk, a Quick Feeder adta. Ez a magasított forma minden körülmények között stabilan megtartja a feederbotunkat, használatával attól sem kell tartani, hogy a leghevesebben kapó hal berántja a vízbe a botot, mert az aszimmetrikus formatervezés garantáltan meggátolja ezt.

A By Döme TEAM FEEDER Kapásjelző készlet tulajdonságai:

  • A szett egyik kapásjelzője piros, a másik pedig kék színű LED fénnyel rendelkezik.
  • A kapásjelzők négy különböző hangszínen („T” gomb) és négy különböző hangerő („V” gomb), valamint érzékenységi fokozattal („S” gomb) képesek a kapást jelezni.
  • A TEAM FEEDER elektromos jelző egy szabvány menetes aljzattal készül, ez pedig széles körű használhatóságot biztosít neki. Univerzálisan használhatjuk bármilyen kereszttartóhoz, egyszerű menetes leszúró szárhoz, gy akár rod pod-hoz is.
  • A jelző , illetve a vevőegység energiaellátását egyaránt 3 db AAA-s, azaz mini ceruzaelem biztosítja (nem tartozék). A hátsó fedlap lecsúsztatásával könnyedén elvégezhető az elemek cseréje.
  • A hátoldalon található továbbá egy erős fényű LED, amely megvilágítja a feeder spiccét (Ezt a „T” gomb nyomva tartásával lehet aktiválni.)
  • A vevőegység négy különböző hangszínen („T” gomb) és négy különböző hangerő („v” gomb), fokozattal képesek a kapást jelezni.
  • A vevőegységen található „L” gomb segítségével szinkronizálható az eszköz, a különálló, zöld LED fénnyel kapható TEAM FEEDER Kapásjelző Wireless készülékkel, így a szett 3+1 db-osra bővíthető.
  • A vevőegység a jobb oldali gombsor alsó (cikk-cakkos) gombjával rezgő módba állítható.
  • A kapásjelzők és a vevőegység akadálymentes terepen 150 m-es hatókörben képesek kommunikálni, ami a legtöbb esetben tökéletesen elegendő.
  • Tartozék kemény tokos hordtáska.

Meggyőződésünk, hogy a TEAM FEEDER Kapásjelző készlet sokak kelléktárában lesz hasznos kiegészítő, eredményes horgászatot és sok kapást kívánunk hozzá!

Paraméterek

Távvezérlő hatósugara (m) 150
Vízálló mérsékelten
Hangszint állítható igen
Hangerő állítható igen
Elemek száma 3-3 db AAA

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!