Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

Delphin WSM Lebegtetős Mérlegelőzsák

Delphin WSM Lebegtetős Mérlegelőzsák
19.990 Ft
17.990 Ft
Kedvezmény: 10%
Mennyiség:
Online Ár! information_mark
19.990 Ft
17.990 Ft
Kedvezmény: 10%
Mennyiség:
Raktárkészlet: 3 db
Cikkszám: DP00417-00
Szállítási díj: 990 Ft
Egységár: 17.990,00 Ft/db
Gyártó: DELPHIN
Ingyen szállítást szeretnék! illusztráció

Ingyen szállítást szeretnék!

25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is.  24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.

Milyen fizetési módot válasszak? illusztráció

Milyen fizetési módot válasszak?

Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem? illusztráció

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?

Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.

  • 50000 Ft vásárlás felett -5%
  • 300000Ft vásárlás felett -10%
  • 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később! illusztráció

Vidd el most, fizess később!

Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.

Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.

Leírás

Mérlegelő táska erős hálós anyagból, melyet a lebegtetőknek és hálós anyagának köszönhetően haltartónak is tud használni, míg a halat leméri vagy visszaengedi. A reflex szalagoknak a lebegtetőn sötétben is jól látható megvilágításkort. A hálós anyagnak köszönhetően kisebb a táska súlya, a hal  emelésénél és kezelésénél az összes víz kifolyik, így az anyag nincs túlterhelve és pontosabb mérést tesz lehetővé. A masszív cipzár a táska mindkét oldalán található, és a tetején is, ami azt jelenti, hogy a WSM-t szinte teljesen szét tudja cipzározni, így egyszerű a hallal való bánás. Az erős 25mm átmérőjű alumínium csövek könnyedén szétszedhető, így szállításkor nem foglal nagy helyet. Az hosszú erős textil fülek segítségével a mérlegelőre egyszerűen és kényelmesen fel tudja akasztani. Ezeken a füleken fém gyűrűk vannak a mérleg kampójára való egyszerű ráakasztására. A táska sarkaiban négy rövidebb fül szolgál normál hordozáshoz. A táska része a 4,5m hosszú rögzítő zsinór melynek a végén menetes rész van, így a parton a rögzítése egyszerű és biztonságos. A rögzítő zsinór a táska oldalén lévő kis zsebben van elhelyezve. A táska felső részén és az oldalán klip található a cipzár fixálására, hogy elkerüljük a táska nem kívánt kinyílását, vagy használhatja ezeket következő rögzítő pontként.

Paraméterek

Műszaki paraméterek
Méret 125x45x30cm
Szállítási méret 70x20x15cm
Súly 1,5kg
Terhelhetőség 50kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.