Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

Delphin Szék Guardian C2G

Delphin Szék Guardian C2G
55.690 Ft
43.290 Ft
Kedvezmény: 22%
Mennyiség:
Online Ár! information_mark
55.690 Ft
43.290 Ft
Kedvezmény: 22%
Mennyiség:
Raktárkészlet: 3 db
Cikkszám: DP00903-00
Szállítási díj: Ingyenes
Egységár: 43.290,00 Ft/db
Gyártó: DELPHIN
Ingyen szállítást szeretnék! illusztráció

Ingyen szállítást szeretnék!

25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is.  24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.

Milyen fizetési módot válasszak? illusztráció

Milyen fizetési módot válasszak?

Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem? illusztráció

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?

Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.

  • 50000 Ft vásárlás felett -5%
  • 300000Ft vásárlás felett -10%
  • 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később! illusztráció

Vidd el most, fizess később!

Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.

Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.

Leírás

Exkluzív karosszék magasabb háttámlával, amely garantálja a legmagasabb kényelmet a vízparti tartózkodása során. Rendkívül erős, strapabíró, de egyben nagyon könnyű világoszöld konstrukción alapul. Ennek a széknek a tökéletes esztétikai benyomását azonban a matrac teremti meg, amely megjelenésével első pillantásra megfogja. Szövetek kombinációjából áll, középen párnázott polár panellel, egyedi ferde varrással. A 600D szövet szabadalmaztatott C2G terepmintával van ellátva a széleken. A maximális kényelem érdekében a felső, fejrészen extra párnázott sötétzöld polár panel található. Gondoskodik arról, hogy a nyak és a fej részei melegen legyenek.

Az állítható magasságú lábak bevált reteszelő rendszerrel robusztus sártappancsokkal vannak felszerelve, amelyek alkalmazkodnak minden egyenetlen terepen, és egyben megakadályozzák a puha vagy sáros talajba süllyedést.

A karfák is hozzájárulnak a funkcionalitáshoz és a kényelemhez, amelyekkel egyszerűen állítható a háttámla dőlésszöge anélkül, hogy fel kellene kelnie a székből.
A C2G STALX sorozattal a szállítás egyszerűsítését célzó innovációkat is hoztunk. Az egyik egy műanyag kapocs, amivel összecsukott állapotban le lehet zárni a széket, ami megakadályozza a kinyílást. A második jellemző a levehető heveder, amely lehetővé teszi, hogy a széket vállra függesztve könnyen vigyük.

Mindezek a pénznemek, a magas matraccal és az egyedi dizájnnal együtt a GUARDIAN-t a horgászszékek kategória TOP termékei közé teszik.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Műszaki paraméterek
Ülőfelület mérete 60x50 cm
Háttámla magassága 70 cm
Ülésmagasság 33-45 cm
Súly 6,3 kg
Szállítási méretek 85x60x18cm

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.