Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

Delphin Panorama Eazy Sátor

Delphin Panorama Eazy Sátor
89.990 Ft
79.900 Ft
Kedvezmény: 11%
Mennyiség:
Online Ár! information_mark
89.990 Ft
79.900 Ft
Kedvezmény: 11%
Mennyiség:
Raktárkészlet: 2 db
Cikkszám: DP00735-00
Szállítási díj: Ingyenes
Egységár: 79.900,00 Ft/db
Gyártó: DELPHIN
Ingyen szállítást szeretnék! illusztráció

Ingyen szállítást szeretnék!

25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is.  24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.

Milyen fizetési módot válasszak? illusztráció

Milyen fizetési módot válasszak?

Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem? illusztráció

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?

Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.

  • 50000 Ft vásárlás felett -5%
  • 300000Ft vásárlás felett -10%
  • 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később! illusztráció

Vidd el most, fizess később!

Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.

Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.

Leírás

A PANORAMA Eazy egy megfizethető sátor, amely azonban minőségével összehasonlítható a szegmens sokkal drágább képviselőivel. A termék megtervezésekor az volt a szándék, hogy egy nem hagyományos, de nagyon praktikus megoldást kínáló sátrat hozzunk a piacra.

Minden egyes ablak a sátor árának jelentős részét képezi. Bele kell számolni szükséges anyagot és a rendkívül fárasztó varrást. Azonban úgy döntöttünk, hogy árral szemben úszunk, és a klasszikus keskeny bejáratot, valamint a legtöbb sátorról ismert két ablakot ultraszéles bejárattal helyettesítettük, amelynek számos jelentős előnye van. Tökéletes kilátást nyújt a sátor körüli helyzetről, mintha mindkét ablakod elöl lenne. Ezenkívül a sátor sokkal gyorsabban szellőztethető (hátsó ablakot is tartalmaz), és szükség esetén bezárható is. Az ágyak behelyezése és eltávolítása most egy szinttel könnyebb! És ami a legfontosabb, ebben az esetben felesleges ablakok árát, a sátor területére költöttük. Grandiózus teret kínál két ember számára.

A sátor kétbordás szerkezete alumínium csövekből készül, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz, és nagyon szilárd alapot képeznek. A felhasznált, kiváló minőségű anyagokkal együtt a PANORAMA Eazy megbízható és rendkívül stabil sátrat képvisel, amely kétségtelenül képes kezelni még az erős szelet vagy az intenzív csapadékot is. Ehhez hozzájárulnak a teljesen ragasztott és utólag tesztelt varratok is.

Mérete miatt a sátor könnyen befogad két ágyat, miközben még mindig elegendő hely marad a kényelmes ottléthez. Szállítási méreteinek köszönhetően ideális azoknak a horgászoknak is, akik kedvelik a magányos expedíciókat, amikor a PANORAMA a legkényelmesebb helyet kínálja egy ágy, fotel, táska és minden szükséges dolog számára.

A hozzáadott érték szintén nagy elülső árnyékoló, amely nem magától értetődő az adott árkategóriában. A sátor tartalmazza az aljzatot, amelyet tépőzár segítségével rögzíthet a kerület körüli falakhoz. A kényelmes szállítás érdekében praktikus, fogantyúval ellátott hordtáskát is kap.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Külső méret 305x250 cm
Sátor magasság 160 cm
Árnyékoló hossza 55 cm
Szállítási méretek 140x25x25 cm
Sátor súlya 8 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.