Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

Delphin ERGONIA Carpath Luxus Fotel

Delphin ERGONIA Carpath Luxus Fotel
49.690 Ft
44.690 Ft
Kedvezmény: 10%
Mennyiség:
Online Ár! information_mark
49.690 Ft
44.690 Ft
Kedvezmény: 10%
Mennyiség:
Raktárkészlet: Elfogyott
Cikkszám: DP00501-00
Szállítási díj: Ingyenes
Egységár: 44.690,00 Ft/db
Gyártó: DELPHIN
Ingyen szállítást szeretnék! illusztráció

Ingyen szállítást szeretnék!

25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is.  24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.

Milyen fizetési módot válasszak? illusztráció

Milyen fizetési módot válasszak?

Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem? illusztráció

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?

Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.

  • 50000 Ft vásárlás felett -5%
  • 300000Ft vásárlás felett -10%
  • 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később! illusztráció

Vidd el most, fizess később!

Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.

Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.

Leírás

A Delphin ERGONIA egy összecsukható fotel, amely magasabb szintre hozta a kényelmet. A név azt sugallja, hogy a szék ergonomikus és maximális kényelmet nyújt a felhasználók számára. Az ERGONIA fotel a legapróbb részletig kidolgozott. A piacon kínált legtöbb karosszékkel ellentétben az Ergonia karosszék állítható magasságú fejtámlát kínál, amelyet testre szabhat. Huzata érintésre kellemes, szintetikus gyapjúval borított. A szék másik ergonomikus tulajdonsága az eltávolítható deréktámasz, amelyet szintén kimerevítettünk. A deréktámasz mindkét oldalán tépőzáras rögzítőkkel könnyen beállítható a kívánt magasságra. Az így beállított deréktámasz hozzájárul a helyes testtartáshoz, lehetővé téve a gerincének, hogy ülve igazán pihenjen. Ennek eredményeként a háta nem fog fájni néhány órányi várakozás után sem a kapásra. A háttámlát kényelmesen és gyorsan beállíthatja a kartámaszok csúsztatásával. Ez az egyszerű, de megbízható rendszer lehetővé teszi a háttámla helyzetének megváltoztatását anélkül, hogy felkelne a székről! Mostantól kezdve valóban kipihenve fog hazamenni a horgászatról!
A felhasznált anyag rendkívül ellenálló a sérülésekkel és szennyeződésekkel szemben. Ha ez megtörténik, akkor kefével és langyos vízzel és könnyen megtisztíthatja. Az ülés és a háttámla párnázott és kárpitozott szintetikus polárral, amelyet még a hideg őszi szél sem fújja át.
A szék egyedi CARPATH terepszínben készül, amely egy egyedülálló és szabadalmaztatott dizájn, amely a terepszínű álcázást és a ponty sziluetteket foglalja magába és alkotja a ezt a terepszínű mintázatot. Ez az egyedülálló megismételhetetlen tervezés teljes egészében a Delphin tervező asztalairól származik és áthelyezi a halászfelszerelések határait egy teljesen új dimenzióba.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Műszaki paraméterek
Teherbírás 180 kg
Háttámla magassága betolt fejtámlánál 60cm
Háttámla magassága kihśzott fejtámlánál 75cm
Ülés mérete 50x50cm
Ülésmagasság 37-48cm
Súly 7kg
Szállítási méretek 80x70x30cm

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.