Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

Delphin Bojlis Bot Nirvana Carp 10' (300cm) 3lb 2 Részes

Delphin Bojlis Bot Nirvana Carp 10' (300cm) 3lb 2 Részes
50.990 Ft
34.890 Ft
Kedvezmény: 32%
Mennyiség:
Online Ár! information_mark
50.990 Ft
34.890 Ft
Kedvezmény: 32%
Mennyiség:
Raktárkészlet: 6 db
Cikkszám: DP00972-00
Szállítási díj: Ingyenes
Egységár: 34.890,00 Ft/db
Gyártó: DELPHIN
Ingyen szállítást szeretnék! illusztráció

Ingyen szállítást szeretnék!

25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is.  24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.

Milyen fizetési módot válasszak? illusztráció

Milyen fizetési módot válasszak?

Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem? illusztráció

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?

Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.

  • 50000 Ft vásárlás felett -5%
  • 300000Ft vásárlás felett -10%
  • 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később! illusztráció

Vidd el most, fizess később!

Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.

Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.

Leírás

Exkluzív bojlis bot, amely a legmagasabb minőséget ötvözi a gyönyörű és részletekben kidolgozott dizájnnal. Ez a Delphin Nirvana, amit nyugodtan nevezhetünk új zászlóshajónknak a bojlis botos szegmensben.

A bot alapja egy nagyon erős és minőségi félparabola akciójú 30T blank, mely a legnehezebb kihívással is gond nélkül megbirkózik. Óriási ereje ellenére a blank nagyon vékony, amely minden bizonnyal a szegmens legvékonyabbjai közé tartozik. Ezért hihetetlen, hogy milyen erőtartalékot rejt magában ilyen vékony átmérőnél. Ehhez azonban hozzájárul a teljes hosszában a 3K karbon szövés is, amely jelentősen megerősíti a botot és csökkenti a mechanikai túlterhelés lehetőségét. Ezenkívül a karbon szövés teszi teljessé a bot egész kialakítását.

A Nirvana rendelkezik egy PowerJoin nevű fémgyűrűvel is, amely minimálisra csökkenti a blank sérülésének lehetőségét az egyes tagok összetételénél. Az ultrakönnyű és kiváló minőségű SEAGUIDE gyűrűk, amelyekkel a blank fel van szerelve, tovább erősítik ennek a botnak az egyediségét, és hozzájárulnak a rendkívül alacsony súlyhoz. Az 50 mm átmérőjű keverőgyűrű (300 és 360 cm hosszúságnál), lehetővé teszi, hogy néhány méterrel távolabbra bedobhassa szerelékét.

Az orsót luxus, karbon SeaGuide orsótartóba rögzíti, melynek végeit PURE CORK elemek egészítik ki. Ugyanezt az anyagot használtuk a nyél kiszélesített végén, ami jobb fogást tesz lehetővé dobás közben. A tervezésnél azonban a bot legkényelmesebb kezelhetőségére is gondoltunk. Ezt megkönnyíti a FullShrink nyél a csúszásgátló borítással kombinálva. Egy ilyen egyedi kialakításnak köszönhetően a bot mindig a helyén marad, akár kézben, akár a bottartón.

A matt, diszkrét grafika csak kiegészíti a kivételes dizájnt, aminek köszönhetően a NIRVANA szó szerint felszerelése ékköve lesz.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Műszaki paraméterek
Tagok száma 2
Blank átmérője a nyél felett
Gyűrűk száma 6
Szállítási hossz 154cm
Súly 300g
Nyél PowerWrap, Shrink, PureCORK
A nyél hossza (a bot aljától az orsótartó közepéig) 58cm
Keverőgyűrű nagysága 50mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

HASONLÓ TERMÉKEK