Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

Shimano Pergető Orsó Reel Sedona 4000 FJ

Shimano Pergető Orsó Reel Sedona 4000 FJ
34.790 Ft
Mennyiség:
Online Ár! information_mark
34.790 Ft
Mennyiség:
Raktárkészlet: 4 db
Cikkszám: SH-VP00076-00
Szállítási díj: Ingyenes
Egységár: 34.790,00 Ft/db
Gyártó: SHIMANO
Ingyen szállítást szeretnék! illusztráció

Ingyen szállítást szeretnék!

25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is.  24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.

Milyen fizetési módot válasszak? illusztráció

Milyen fizetési módot válasszak?

Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem? illusztráció

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?

Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.

  • 50000 Ft vásárlás felett -5%
  • 300000Ft vásárlás felett -10%
  • 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később! illusztráció

Vidd el most, fizess később!

Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.

Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.

Leírás

A Sedona elsőfékes orsó , tartósságot, könnyűséget és teljesítményt kínál egy kis orsótestben, hogy minden horgászatra alkalmas legyen.

A Shimano Sedona orsó elülső fékkel robusztus, sima működést és erős teljesítményt kínál több mint megfizethető áron. Ideális számos édesvízi alkalmazáshoz, és alkalmas sósvízi használatra is a tengerparton.

A Shimano Sedona pergető orsó minden horgász számára nélkülözhetetlen felszerelés. A tartósság és a teljesítmény szem előtt tartásával tervezett orsó ideális választás kezdők és tapasztalt horgászok számára egyaránt.

A test és a rotor kiváló minőségű XT-7 anyagból készült, amely könnyű, mégis erős alapot biztosít minden igényt kielégítően. A Shimano Sedona orsó olyan Shimano exkluzív technológiákkal van felszerelve, mint az AR-C orsó és a Varispeed oszcillációs rendszer, amelyek együttesen biztosítják a tiszta zsinórelhelyezést és a pontos dobási teljesítményt.

Az orsó tekerésekor azonnal érezni fogja a sima, csendes és erőteljes forgást. Ez a Hagane Gears és a SilentDrive technológia kombinációjának köszönhető. A Shimano Sedona orsó egyik kiemelkedő tulajdonsága a sima és megbízható fékrendszer. Az első fék simán engedi ki a zsinórt, miközben stabil és egyenletes megállítóerőt biztosít, így még a kapitális halakkal is gond nélkül megküzdhet.

A meggyőző teljesítménye mellett a Shimano Sedona orsó igazi vizuális csemege. A visszafogott, ezüstszínű dizájn az aranyszínű ékezeteknek köszönhetően érvényesül, így az orsó nemcsak funkcionális eszköz, hanem stílusos kiegészítő is. Akár alkalmi horgász, akár tapasztalt profi, a Shimano Sedona a legjobb választás a következő horgászkalandjához. Kivételes teljesítménye és strapabíró tartóssága abszolút megbízható társsá teszi a vízen.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Súly 295 g
kapacitás 260 m/0.25 mm
Modell 4000
A csapágyak száma 3+1
Fékerő 9 kg
Felhúzás a fogantyú 1 fordulatára 29 cm
Áttétel 4.7:1

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.