Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

Fortis Bays Gold XBloc Polarizált Napszemüveg

Fortis Bays Gold XBloc Polarizált Napszemüveg
13.790 Ft
Mennyiség:
Online Ár! information_mark
13.790 Ft
Mennyiség:
Raktárkészlet: Elfogyott
Cikkszám: FT00023-00
Szállítási díj: 990 Ft
Egységár: 13.790,00 Ft/db
Gyártó: FORTIS
Ingyen szállítást szeretnék! illusztráció

Ingyen szállítást szeretnék!

25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is.  24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.

Milyen fizetési módot válasszak? illusztráció

Milyen fizetési módot válasszak?

Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem? illusztráció

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?

Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.

  • 50000 Ft vásárlás felett -5%
  • 300000Ft vásárlás felett -10%
  • 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később! illusztráció

Vidd el most, fizess később!

Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.

Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.

Leírás

Bays

A Bays polarizált napszemüvegeket 22 fokos takarási szöggel tervezték, a sportos keret így nagy oldalsó fedést biztosít. Az oldalsó fények beszűrődését teljesen kiiktatja. A keretet extrém könnyűvé és robosztussá teszi, hogy nincs fém csatlakozás. Az XBlock technológiával együtt egy olyan fényvisszaverő felszíni bevonatot kapunk, mely extra csillogást gátló és látást fokozó hatású.

Fortis szemüvegek jellemzői:

A Fortis Eyewear specialistái olyan polarizált horgász napszemüvegeket készítenek, melyekkel a vízen keresztül is láthatunk. Ezek a napszemüvegek segítenek csökkenteni a vakító fényt, több mint 99%-os polarizáló hatékonyság és magas vizuális tisztaság jellemzi őket.

Horgász napszemüvegeink UV400-as védelemmel rendelkeznek. A Fortis Eyewear termékek megfelelnek a British Standard BS EN ISO 12312-1:2015 szabvány teszteknek. Viselés közben csökkentik a szem terhelését, a vízben mélyebbre elláthatunk velük a zsákmány keresése közben.

Lencse technológiák ismertetői:

Elsőként nézzük a SWITCH technológiát: Ezek a fotokromatikus lencsék különféle fényviszonyokhoz adaptálódnak, azaz napos időben sötétednek, felhős időben kivilágosodnak, optimális látási viszonyokat eredményezve, bármilyen az időjárás.

A TRIPLA X lencsék a legjobb lencséink közzé tartoznak. A szabadalmaztatott Ultra Vékony Injektálásos eljárással biztosítjuk a magas optikai precizitást, extrém tisztaságot és legmagasabb védelmet. eXtra Tisztaság, eXtra Felbontás & eXtra Védelem.

A Fortis XBLOK Technológiája egy tükröződő felszíni bevonat mely plusz (vagyis eXtra) csillogást gátló hatást nyújt. Gazdag színválasztékban kapható, mindegyik egy adott szín kiszűrésére lett tervezve, így maximális teljesítményt nyújt bármilyen körülmények között. A további részletekért tekintse meg az oldal alját.

Paraméterek

Súly 29g
Típus Gold XBloc

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.