Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

Delphin CRUISER Pro Kabát

Delphin CRUISER Pro Kabát
0 Ft
Online Ár! information_mark
0 Ft
Cikkszám: DP00433-NO
Gyártó: DELPHIN
Ingyen szállítást szeretnék! illusztráció

Ingyen szállítást szeretnék!

25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is.  24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.

Milyen fizetési módot válasszak? illusztráció

Milyen fizetési módot válasszak?

Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem? illusztráció

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?

Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.

  • 50000 Ft vásárlás felett -5%
  • 300000Ft vásárlás felett -10%
  • 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később! illusztráció

Vidd el most, fizess később!

Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.

Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.

Leírás

A Pro sorozat ruházatai kiváló minőségűek, melyre horgászatnál mindenkinek szüksége van. A Delphin CRUISER Pro kabát külső rétege Polyester 320D Taslon anyagból készült. A belső oldalról ezen az anyagon egy PU bevonat lett felvíve, minden varrás át van ragasztva. Az anyag vízoszlop mutatója 5000mm és légáteresztő képessége 3000g/m2/24ó. Ezek a paraméterek a mi időjárási feltételeinkhez tökéletesen megfelelőek, a Pro ruházat kiválóan ellenáll és védi akár kiadós esőnél vagy havazásnál. A kapucni állítható a gumi segítségével, feltekerhető és rögzíthető tépőzár segítségével. A nagy cipzár át van fedve egy szegéllyel, mely megakadályozza a hideg és a víz áthatolását, valamint öt helyen rögzíthető tépőzárral. A gumi patental ellátott újakat le lehet húzni tépőzár segítségével. A mell részen két zseb található vízálló cipzárral. Ezeknek a zsebeknek a belsejében a meleg polár anyag van. A fő zsebeknek a belsejében szintén polár anyag van, így melegedésre ideális hely. Ezek a zsebek meg vannak duplázva, az elülső rész széles szegéllyel át van fedve és két patentos gomb található. A belsejében talál egy mell belsőzseb az értékes dolgok elhelyezésére, mint a telefon, iratok, kulcs stb. Ez a zseb cipzárral van ellátva. A kabátot össze lehet húzni derékban és a kabát alján is. A kabát hátán  a kapucni alatt egy műanyag D- gyűrű található felakasztásra, például merítő felakasztására. A Delphin CRUISER Pro kabát zöld-fekete színben van kialakítva, mely négy évszakos védelmet nyújt a kedvezőtlen időjárási viszontagságok ellen. Paramétereit bizonyára értékelni fogják nem csak a horgászok de a vadászok és mindazok kik szeretnek a természetben tartózkodni. Mosásnál ajánljuk, hogy speciális mosószert használjon funkcionális ruházatra, maximum 40oC-on, ne csavarja és szükség esetén használjon impregnáló anyagot, mely megújítja a víztaszító felületet (DWR) a külső anyagon.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.