Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.

PB Products Jelly Wire Gravel Bevonatos Előkezsinór

PB PRODUCTS
4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)
Mennyiség:
Elérhetőség: Raktáron information_mark
Cikkszám: PB00003-01
Egységár: 249,50 Ft/m
.

Típusinformation_mark
4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)
Mennyiség:

Leírás

A pontyhorgászok népe tábora már régóta egy olyan előkezsinórt kívánt, amely lágy és lehúzható bevonattal rendelkezik. Erre válaszul a PB Products fejlesztőgárdája elkészítette a Jelly Wire-t.

Ez a gyorsan süllyedő előkeanyag tökéletesen kör alakú keresztmetszettel rendelkezik, a közepe, pedig lágy és nem „szőrösödik”. A bevonata könnyen lehúzható, és elég merev ahhoz, hogy az előke ne gubancolódjon össze dobás közben. A Jelly Wire ideális alapanyaga a kombi előkéknek.

Mivel a Jelly Wire szinte ugyanolyan lágy, mint egy hagyományos fonott előkezsinór, így bármely horogformával használható.

A PB Products Jelly Wire három különböző színben (növényzet, iszap, sóder), 20 méteres kiszerelésben, 15 lb (6,8 kg), 25 lb (11,34 kg) és 35 lb (15,88 kg) szakítószilárdságú változatban kapható.

A PB Products piacra kerülését több éves fejlesztés és tesztelés előzte meg, amit több nagyszerű pontyhorgász, holland és más külföldi vizeken végeztek. Az innovatív termékek mind kitűnő minőségű anyagok felhasználásával és a bojlis horgászatban nagy tapasztalattal rendelkező horgászok, mint Frank Warwick, Ronny de Groote, Koen Koops segítségével készültek. A PB Products végszerelékek, horgok, előkezsinórok, forgok nagy elismerést értek el a világ számos pontyhorgászai között. A speciális végszerelékei a mederfenékhez tökéletesen alkalmazkodó színekben választhatóak.

Paraméterek

Kiszerelés 20m
Típusok 15lb
25lb
35lb
Szín Gravel (sóder)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!