Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.

PB Products Downforce Leadcore Ólombetétes Zsinór

PB PRODUCTS
3.890 Ft (3.063 Ft + ÁFA)
Mennyiség:
Cikkszám: PB00006-01
Egységár: 389,00 Ft/m
Elérhetőség: Rendelésre (5-10 nap)
.

Típusinformation_mark
3.890 Ft (3.063 Ft + ÁFA)
Mennyiség:

Leírás

A PB Products Downforce egy különlegesen nehéz, ám lágy leadcore puha bevonattal. Lágyságának és rejtő színeinek (sóder, növényzet) köszönhetően gyakorlatilag teljesen láthatatlan még a sekély, tiszta vízben is.

A dobozban található fűzőtű segítségével különböző méretű, gyorsan süllyedő és láthatatlan Leadcore-t készíthetünk. Ezzel a termékkel biztosan átverhetjük az óvatos pontyokat is! A halak épségének érdekében a Downforce használata ólomelhagyós rendszerrel ajánlott.

10 méteres kiszerelésben, 45 lb (20,41 kg) szakítószilárdsággal, két színben (sóder, növényzet) kapható.

A PB Products piacra kerülését több éves fejlesztés és tesztelés előzte meg, amit több nagyszerű pontyhorgász, holland és más külföldi vizeken végeztek. Az innovatív termékek mind kitűnő minőségű anyagok felhasználásával és a bojlis horgászatban nagy tapasztalattal rendelkező horgászok, mint Frank Warwick, Ronny de Groote, Koen Koops segítségével készültek. A PB Products végszerelékek, horgok, előkezsinórok, forgok nagy elismerést értek el a világ számos pontyhorgászai között. A speciális végszerelékei a mederfenékhez tökéletesen alkalmazkodó színekben választhatóak.

Paraméterek

Kiszerelés 10m
Típusok Gravel (sóder) 45lb
Weed (növényzet) / 45lb

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!