Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.

Gardner Textured Camo Coating Powder ólom szinterező por

GARDNER
2.850 Ft (2.244 Ft + ÁFA)
Mennyiség:
Elérhetőség: Rendelésre (1-3 nap) information_mark
Cikkszám: GT00230-00
Egységár: 28.499,94 Ft/kg
.

Típusinformation_mark
2.850 Ft (2.244 Ft + ÁFA)
Mennyiség:

Leírás

A Textured Camo Coating Powder, fantasztikus megoldást kínál arra, hogy a lehető legegyszerűbb módon az ólmokat a tómeder környezetéhez legjobban passzoló bevonattal lássuk el. A segítségével egy rendkívül tartós és erős matt réteg képezhető a tökéletes álcázás jegyében. A hosszabb használat, valamint az erőteljesebb dobások során sem kopik le az ólmok felületéről. A por mivel nem mérgező, ezért a környezetre és a vizek élővilágára nincs káros hatással. 100g-os kiszerelésben és négy féle színben (zöld, barna, homok, iszapszürke) kerül forgalomba, amely minden helyzetben megoldást kínál. A tégely tartalma kb. 90-100 db ólomhoz használható fel. Az egyes színek keverhetők is egymással.

Használata: egy fogó segítségével, láng fölött melegítse néhány percig az ólmot, majd egyenletesen szórja rá a port. Ezután egy előmelegített sütőben, 200C°-on, 10 percig hagyja, hogy a bevonat „rá gyógyuljon” a felületre. A sütőből kivéve tartsa hideg víz alá, így a bevonat teljesen megkeményedik.

Figyelem: a művelet fokozottan balesetveszélyes és égési sérüléseket okozhat, ezért minden esetben körültekintően járjon el!

Paraméterek

Kiszerelés 100gT
Színek Green (zöld)
Brown (barna)
Black (fekete)
Sand (homok)

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!