Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.

Fox Black Label QR Power Point Bankstick Leszúró

FOX
9.490 Ft (7.472 Ft + ÁFA)
Mennyiség:
Elérhetőség: Raktáron information_mark
Cikkszám: FX01054-01
Egységár: 9.490,00 Ft/db
.

Típusinformation_mark
9.490 Ft (7.472 Ft + ÁFA)
Mennyiség:

Leírás

A Black Label sorozatot 2020-ra újraterveztük és továbbfejlesztettük. A kínálat mostantól magában foglalja a Quick Release QR mechanizmust, ami gyors és könnyű módosítást tesz lehetővé az elektromos kapásjelzőkön/buzzbar-okon/rodpod-okon stb. A QR rendszer egy QR podból és egy QR bázisból áll. A QR pod csavarok beletekerhetők bármely buzzbar-ba, bottartóba... és a bázist csak bele kell nyomnunk. A sima leszúróról buzzbar-ra váltás még soha nem volt ilyen egyszerű. Ezzel a rendszerrel egyszerűen csak elővesszük a jelzőket és a leszúrókat a táskából felszerelve és a botok már a helyükre is kerülhetnek.

Tulajdonságai:

 • Az új Quick Release rendszerrel (QR)
 • A jelzőket, hátsó bottartó fejeket egyszerűen felhelyezhetjük vagy levehetjük a recézett gallér egyszerű eltekerésével
 • Egyszerűen válthatunk a 2-es, 3-as buzz bar-ok vagy éppen a sima leszúró között
 • A QR hüvely egyszerűen felhelyezhető bármely menettel ellátott eszközre, így azok gyorszárassá alakíthatók pl.: viharlábak, spod vödrök... stb.
 • 16mm-es fekete eloxált kialakítás
 • A Power Point leszúrók rendelkeznek az új fúró ponttal, amely átmegy minden Black Label kiegészítőn (stabilizáló, pod, cam lok, stéges tartó)
 • A Power Point T-Bar a leszúró végének a közepében található
 • A fúró pontnak köszönhetően a T-bar segítségével a földbe fúrhatjuk a leszúrónkat
 • A belső részeket el kell távolítani ahhoz, hogy a T-bar a külső csőbe illeszthető legyen
 • Így soha nem fogjuk elveszíteni a T-bar és nem kell keresgélnünk a sátorban sem
 • QR leszúrót nem szabad a buzz bar-nál fogva a földbe tekerni.
 • További előnye a QR rendszernek, hogy tökéletes igazítást tesz lehetővé a jelzőknek és a bottartó fejeknek, hézagolók nélkül, amiket időről időre újra kéne húzni vagy lazítani.
 • Az állítható buzz bar, új kisebb méretű és újratervezett Cam Lok rendszerrel rendelkezik, mely tökéletes működésében és kinézetében egyaránt

Paraméterek

Típusok 22,5cm
30cm
45cm
60cm
79cm

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2021. 08. 22.
Bár én a 45cm-es verziót vásároltam, de kizárólag a hossz amiben külömböznek.
-A QR adapter pozícioi 1/12 pozícióban vannak meghatározva (30°) így biztos, hogy tökéletesen be tudod kalibrálni amit szeretnél és minden más QR adapter aljzattal kompatibilis.
-A forgó zár és a betét a piacon létező leg alacsnyabb gyors csatlakozója
-Rettentő stabil, de egy minimális kottyanása azért van, de abszolút nem zavaró
-A becsúszó végébe csúsztatható kereszt adapter stabilan ül a helyén, de könnyen kijön és biztos lehetsz benne, hogy az életben nem hagyod el (persze mindig vissza kell tenni)
-A menetes vég profi megmunkálás, s bár nem "hegyes" ez még jó is. Megtalálja a helyét csak tekerd be.
-A felület kezelése selyemfényű fekete és jónéhány használatot követően is csak a piszok árulkodik az egész szezonos használatról.
A gyorszár (Cam Lok) nem csak bajnok megjelenésben, de meglepően stabil is. Nincs az a bot-orsó párosítás ami akár 3db esetében hajszálnyit is összenyomná.

Konklúzió:
Nem ez a piac legolcsóbb leszúrója, de minden forintot megér! Ha azt is hozzáteszem, hogy a QR rendszer mennyi variációt kínál és milyen kényelmes a használata, nem tudok ennél jobbat elképzelni se!!!
Különösen ajánlott vétel az igényes horgászoknak!