Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.

FIN Big Game Carp Monofil Főzsinór

FIN
3.990 Ft (3.142 Ft + ÁFA)
Mennyiség:
Elérhetőség: Rendelésre (3-5 nap) information_mark
Cikkszám: FN00020-01
Egységár: 3,32 Ft/m
.

Típusinformation_mark
3.990 Ft (3.142 Ft + ÁFA)
Mennyiség:

Leírás

A FIN márkával egy első osztályú termékhez jut hozzá, amely CPA 6.6 anyagból készül. A FIN BIG GAME CARP a dinamikus terhelésnek rendkívül ellenálló zsinór. Kitűnően bírja a hirtelen kapásokat. Rövid távon akár 75%-kal képes növelni a teherbírását. A FIN BIG GAME CARP egy alacsony memóriájú zsinór, a vizen nem hagy hurkokat. Emiatt nem tartalmaz semmilyen felületi kopásálló réteget, amely alkalmazása és alkalmazási folyamata jelentősen csökkenti a zsinór teherbírását.

FIGYELEM! Minden dobozban ajándék FIN aprócikket (horogbefordító, stb.) találnak!

Megjegyzés: A zsinór teherbírását korlátozó tényezőjét a csomó jelenti. Abban az esetben, ha a zsinóron nem kívánt csomót észlel, azonnal távolítsa el a zsinór részét egészen a csomóig, és ismételten kösse meg a végszereléket. A csomókötés módja jelentős hatással van annak teherbírására. A csomó meghúzását ezért lassan végezze. A csomókötés helyét alaposan nedvesítse be vagy FIN KNOT LOY (a csomó teherbírásának növelésére szolgáló készítmény) készítménnyel kenje be.

FIN garancia: Az átmérőt érintő adatok a címkén valósak. A konkurens zsinórokkal való összehasonlításkor ne a címkén szereplő adatokat hasonlítsa össze! Ugyanis a FIN csak valós értékeket szolgáltat. Megengedett tolerancia: +/-10%.

Paraméterek

Típusok 0,25mm/9,3lb/600m
0,25mm/9,3lb/1200m
0,35mm/17lb/1000m
0,30mm/13,2lb/1200m
Szín Fluo narancs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!