Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

Promix Csoki-Kuglóf Wafter Pellet (8mm)

Promix Csoki-Kuglóf Wafter Pellet (8mm)
1.790 Ft
Mennyiség:
Online Ár! information_mark
1.790 Ft
Mennyiség:
Raktárkészlet: 2 db
Cikkszám: PM00021-00
Szállítási díj: 990 Ft
Egységár: 89.500,00 Ft/kg
Gyártó: PROMIX
Ingyen szállítást szeretnék! illusztráció

Ingyen szállítást szeretnék!

25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is.  24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.

Milyen fizetési módot válasszak? illusztráció

Milyen fizetési módot válasszak?

Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem? illusztráció

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?

Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.

  • 50000 Ft vásárlás felett -5%
  • 300000Ft vásárlás felett -10%
  • 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később! illusztráció

Vidd el most, fizess később!

Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.

Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.

Leírás

A Promix Wafter pelletek fejlesztésekor az egyértelmű cél az volt, hogy szinte bármilyen helyzetre megoldást jelentsenek a palettán megtalálható ízek, és színek. Ennek nyomán a termékek egy igen hosszú fejlesztési és tesztelési perióduson mentek keresztül, hogy a kezetekbe, vagy inkább a tüskétekre, vagy méginkább a halak szájába, már csak a legjobban működő, legfogósabb csalik kerüljenek.

A wafter csalik esetében is sokféleképpen értelmezhető a megfelelő felhajtóerő. Ezt mi a pop up csaliknál kitalált szisztéma után, kicsit könyedebben kezelhettük. A wafter pellet vízbe dobva lebeg, viszont ha a csalitüskét beleszúrod, a fenéken marad. Ha a hordó kerek vége felől tűzöd meg, álló helyzetbe billen, a tüske mindig alul lesz. Így egy víz alatti, szuperkönnyű, álló hordó várja a legkisebb szippantást, aminek hatására, rögtön a hal szájában köt ki. Versenyhelyzetekben, óvatosabban táplálkozó halak esetében ez a pozíció verhetetlen.

A felhajtóerő mellett vitathatatlanul a színek és az aromák bírnak a legnagyobb hangsúllyal. A palettán a legintenzívebb fluo színek mellett, amelyek a víz alatti legkevesebb szűrt fényt összegyűjtve is szinte ragyognak, felkeltve ezzel a mohóbb halak kíváncsiságát, helyet kaptak a rejtőzködő, mederfenékbe simuló természetesebb színek is, amikkel a kristáytiszta vizekben élő, esetleg óvatosan táplálkozó halakat is be lehet csapni. Az aromák tekintetében is igyekeztünk elrugaszkodni kicsit a megszokott mederből. Ennek eredményeképp különleges, hatékony, kiélezett helyzetekben is remekül bevált ízeket találhattok nálunk. Ezek a vízbe érve azonnal elkezdenek kiáramlani a csaliból, egyenesen a horoghoz vezetve a környéken lévő halakat.

A csalik mindegyikénél az aromák mellett különféle extra attraktorokat is használtunk, ilyenek például az édesítőszerek, aminosavak, különleges savak, olajok, amik mind-mind tovább növelik a hatékonyságot.

Jellemzői:

Használat:

▪ Leggyakrabban csalitüskén használom önmagában, nem szoktam csalikombinációban felkínálni. Ez a csali method módszerhez használva a leghatékonyabb.

▪ Kiélezett helyzetekben, mint például a versenyeken érdemes tenni vele egy próbát. A halak ilyenkor sok esetben csak a legapróbb, balanszírozott csalit hajlandóak felvenni.

▪ Letisztult hideg vizekben kiemelkedő teljesítményt nyújt, kontrasztos színei, leheletfinom lebegése rögtön felkelti a halak figyelmét.

▪ Érdemes a method kosár közepébe rejteni, így a legkisebb szippantásra a hal szájában köt ki a horog.

Paraméterek

Kiszerelés 20g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.