Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

Garmin Striker Plus 4cv GPS Halradar

Garmin Striker Plus 4cv GPS Halradar
104.990 Ft
89.990 Ft
Kedvezmény: 14%
Online Ár! information_mark
104.990 Ft
89.990 Ft
Kedvezmény: 14%
Cikkszám: GN00002-00
Egységár: 89.990,00 Ft/db
Gyártó: GARMIN
Ingyen szállítást szeretnék! illusztráció

Ingyen szállítást szeretnék!

25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is.  24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.

Milyen fizetési módot válasszak? illusztráció

Milyen fizetési módot válasszak?

Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem? illusztráció

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?

Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.

  • 50000 Ft vásárlás felett -5%
  • 300000Ft vásárlás felett -10%
  • 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később! illusztráció

Vidd el most, fizess később!

Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.

Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.

Leírás

Jellemzői:

  • Kompatibilis a Garmin CHIRP hagyományos szonárokkal, valamint a CHIRP ClearVü pásztázó szonárokkal is
  • Beépített Garmin Quickdraw™ Contours térképezőszoftver, amivel a bejárt területekről készíthet akár 35 centi pontosságú mélységvonalas térképet
  • A beépített GPS-szel eltárolhatja kedvenc pontjait, útvonalakat készíthet és láthatja a hajója sebességét
  • Fényes, napfénynél is olvasható, 4"-os kijelző intuitív kezelőfelülettel
  • Gumírozott kialakítás
  • Magyar nyelvű menürendszerrel

A STRIKER™ Plus 4cv halradar fényes, 4"-os kijelzőt, beépített GPS vevőt, hagyományos CHIRP és CHIRP ClearVü képes pásztázó szonárt is tartalmaz, valamint képes a Quickdraw Contours programjával feltérképezni a bejárt terület mélységvonalait. A beépített GPS vevővel elnavigálhat az eltárolt pontokra, útvonalakon haladhat és megjelenítheti hajója sebességét.

GARMIN QUICKDRAW CONTOURS

Senki sem ismeri olyan jól azokat a vizeket, ahol hajózik, mint ön. Amikor halad a vizen, a Quickdraw Contours térképi alkalmazás nagyfelbontású hajós térképeket készít a bejárt területről. Nincs szükség speciális tudásra, egyszerűen csak haladni kell, a STRIKER™ Plus 4cv elvégez mindent a háttérben és akár 35 centi sűrűségű mélységvonalakat rajzol.

CHIRP CLEARVÜ TISZTASÁG

A STRIKER™ Plus 4cv halradar Garmin CHIRP technológiát használ, mely a Garmin ClearVü™-vel ötvözve közel fényképszerű széles képet biztosít a hajó alatti területről. Tisztán látbhatók az építmények, talajszerkezet és a halak. Hagyományos Garmin CHIRP jeladóval használva lenyűgöző célpontelválasztást biztosít, így több halat foghat.

GPS-ES HALRADAR

A beépített, nagyérzékenységű GPS mindenhol megtalálja és megtartja a pozícióját, legyen bárhol is vizen. Eltárolhat kedvenc helyeket, így ha valahol különösen jó a kapás, később visszanavigálhat oda. Megjelölheti a kikötőket, sójázóhelyeket és egyéb, fontos pontokat a tavon. A GPS-nek köszönhetően a STRIKER™ Plus 4cv képes megjeleníteni a sebességét, így biztos lehet benne, hogy nem megy túl gyorsan a letapogatáshoz, vagy nem lépi túl a megengedett határt az adott területen.

ÖNNEK KÉSZÜLT

A STRIKER™ Plus 4cv halradarral könnyű a horgászat, hiszen arra lett kitalálva, hogy minden körülmény között jól használható legyen. A fényes, napfénynél is olvasható kijelző pontosan mutatja a hajó alatti területet még szikrázó napsütésben is. A fejlett kezelőfelülettel egyszerűen navigálhat a menüben, így könnyen elérheti bármelyik funkciót.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.