Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.

Delphin ETNA E3 Cork 9ft (270cm) 2,5lbs Parafás Bojlis Bot

DELPHIN
20.990 Ft (16.528 Ft + ÁFA)
Mennyiség:
Cikkszám: DP00483-00
Egységár: 20.990,00 Ft/db
Elérhetőség: Raktáron
.

20.990 Ft (16.528 Ft + ÁFA)
Mennyiség:

Leírás

A Delphin ETNA E3 Cork bordó bot sorozat a Delphin legsikeresebb pontyozóbotjainak harmadik generációja. Igyekeztünk mindent megtartani, ami ezeket a botokat bestsellerekké teszi, és hozzáadunk valami vadonatújat is, hogy ismét a minőség szintét egy újabb szintre emeljük. Ez állt a Delphin 2Power technológia kifejlesztése mögött. Ez a technológia két alszegmensből áll, a PowerWrapból és a PowerJoinból. Mindkét szegmenst az E3 sorozat minden modelljére alkalmazzák. A PowerWrap-ot azonnal észreveszi, amikor kapcsolatba lép a bottal. Ez egy további karbontekercselés a bot teljes hossza mentén, amely jelentősen megnöveli az erőt, és növeli a bot pillanatnyi túlterheléssel szembeni ellenállását. A gyakorlatban ez jelentősen hosszabb bot-élettartamot és csökkent mechanikai sérülékenységet jelent. Ennek a tekercsnek a másodlagos eleme a strukturált alapanyag vizuálisan nagyon vonzó eleme. De a parafa rajongók hangját is meghalgattuk, és egy kissebb szünet után a kellemes parafa fogantyúk ismét Etna opció. A PowerJoin nem olyan feltűnő részlet, mint a wrap, de nem kevésbé fontos eleme ennek a sikeres egésznek. Mindegyik csatlakozás végén egy kis fémgyűrű található, amely jelentősen megérősitti.

Az intenzív blank erősítőkúra mellett dolgoztunk a karcsúságán is, és ezzel ismét bátran megerősíthetjük, hogy ezek egyértelműen az osztály legvékonyabbjai közé tartoznak. Ezenkívül a blankok megtartották az átlag feletti kiváló dobási és fárasztási tulajdonságaikat parabolikus akcióval.

A blankok kiváló minőségű, könnyített SiC gyűrűkkel vannak felszerelve, amelyek tökéletesen vezetik a zsinórt.

Az E3 olyan modellekkel bővül, amelyeket még nem látott a kínálatunkban. Kétrészes, 2,7 m és 3,3 m hosszú botok, amelyek ideálisak kisebb vagy benőtt vizekben történő horgászathoz, ugyanakkor tökéletesen megfelelnek behúzós csónakos horgászathoz is.

Paraméterek

Műszaki paraméterek
Modell 270cm / 2,50lbs
Tagok száma 2
Blank átmérő fogantyú felett 11,13 mm
Gyűrűk száma 6
Szállítás hossza 140cm
Súly 258 g
Nyél parafa
Nyél hossza (a bot aljától a nyereg közepéig) 53cm
A keverőgyűrű nagysága #40

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!