Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.

Delkim EV Plus Elektromos Kapásjelző

DELKIM
27.990 Ft
25.490 Ft (20.071 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 9%
Cikkszám: DK00012-01
Egységár: 25.490,00 Ft/db
.

27.990 Ft
25.490 Ft (20.071 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 9%

Leírás

A Delkim EV Plus egy profi és csúcsminőségű kapásjelző fejegység.

A Delkimet több neves angol bojlis horgász tesztelte és fejlesztette évekig, amíg a végletes minőséghez eljutottak. Sok neves bojlis horgász is ezt válassza azért, mert a végletekig megbízható, ezért egyre többen használják és nem kísérletezgetnek más kapásjelzők vásárlásával. A jelzők megbízhatóságát az is jelzi, hogy nem lehet szétszedni sem csak rongálással, ez egyben a 100% megbízhatóságot jelzi ha a Delkim mellett döntünk.

Sok kapásjelző társa mellett a Delkimben semmilyen mozgó alkatrész nincsen hiszen egy szenzor adja a jelet kapás esetén így, mint például a görögős kapásjelzőknél a csapadékos fagyos időben nem tud befagyni és ez által a funkcióját elveszteni hanem, precízen működik ebben az időszakban is. A Delkim 100% vízálló! A Delkim EV Plus ugyan nem rádiós kapásjelző, de ugyanolyan képességekkel bír ezen kívül, mint a Delkim TXi Plus. Működtetéséhez 9V elem szükséges, ami nem tartozék.

A tapasztalatok alapján Energizer elemmel akár egy szezont is kényelmesen végig horgászhatunk elem csere nélkül. Delkim EV Plus fejegységhez kapható kemény tok (Hard Case) is, amely tárolás közben megvédi a mechanikai sérüléstől kapásjelzőnket. Kapás esetén a dupla erős ledek 20másodpercig jelzik az óvatosabb kapást is. A hangja az egész mély tónustól ami a kacsa hápogásához hasonlít egészen a fület sértő magas hangokig is állítható amely akár 100dB hanggal is tudatja velünk a kapást. Hangja teljesen elkülönül minden a mai piacon kapható kapásjelző hangjától és könnyen felismerhető.

Az érzékenységét is fokozatosan igény szerint állíthatjuk a kívánt szintre. Hangja teljesen elkülönül minden a mai piacon kapható kapásjelző hangjától és könnyen felismerhető. Amennyiben a Delkim mellett dönt, nagyon hosszú évekre nem kell újabb kapásjelzőt vásárolnia!

A kapásjelző tulajdonságai:

  • Elem alacsony töltöttség jelzés
  • 100% vízálló
  • Hangerő állítás
  • Tónus állítás
  • Érzékenység állítás
  • Alkony fény
  • Delkim NiteLite Pro csatlakoztathatóság
  • 2db erős fényű led ami nappal is jól látszik
  • Szenzoros érzékelés
  • Alacsony elem használat

Külső raktáron lévő termékek várható szállítási ideje 1-2 hét!

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!