Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

Nash Spod Station Etetőállvány

Nash Spod Station Etetőállvány
16.990 Ft
Mennyiség:
Online Ár! information_mark
16.990 Ft
Mennyiség:
Raktárkészlet: 1 db
Cikkszám: NH00270-00
Szállítási díj: 990 Ft
Egységár: 16.990,00 Ft/db
Gyártó: NASH
Ingyen szállítást szeretnék! illusztráció

Ingyen szállítást szeretnék!

25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is.  24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.

Milyen fizetési módot válasszak? illusztráció

Milyen fizetési módot válasszak?

Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem? illusztráció

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?

Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.

  • 50000 Ft vásárlás felett -5%
  • 300000Ft vásárlás felett -10%
  • 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később! illusztráció

Vidd el most, fizess később!

Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.

Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.

Leírás

A Nash Spod Station egy olyan kiegészítő, ami nagyban megkönnyíti a dolgodat ha éppen a match pontyozásnak hódolsz, vagy csak egy nyári pecán vagy. Az erős fémkeret négy 3/8” BSF menetes sarokkal van ellátva, ahová a hosszú leszúrók csatlakoztathatók. A Spod Station-t úgy terveztük, hogy pontosan illeszkedik bele a 10 vagy 17 literes Nash négyszögletes vödör, így a csali pont olyan magasan lesz, hogy kényelmesen lehessen rakétázni vagy parittyázni, anélkül, hogy fölöslegesen hajolgatni kelljen vagy mászkálni a dobások között. Legyen szó újracsalizásról, gombóc készítésről vagy csak spod mix bejuttatásáról az etetésünk helyére.

A négyszögletes fém oldalsó tálcára tehetünk pop-up dobozokat vagy aromákat, vagy a csalizáshoz szükséges eszközöket, amelyek bármikor jól jöhetnek. Ez még ki van egészítve egy fém füllel is ahová az előre elkészített, vagy már felcsalizott előkéket akaszthatjuk, ha nagyon mozgalmas pecán vagyunk. A kampóra pedig kéztörlőt akaszthatunk vagy éppen a bojli szárítónkat, hogy közel legyen hozzánk amikor dobócsövezünk.

Az öntött keret másik oldala úgy van kialakítva, hogy tökéletesen belehelyezhető legyen egy matchman’s style bait box, amibe előre elkészített Stick Mix-es csomagokat tehetünk, vagy éppen vizet, amivel folyamatosan hígítani tudjuk a spod mixet, vagy csak megmoshatjuk benne a kezünket etetés után.

A két 3/8" menetbe a keret szélén Butt Lock-ok (nem tartalmazza a csomag) csavarhatók be, amikkel a botunkat tudjuk biztonságosan rögzíteni amikor éppen etetünk vagy csalizunk.

Megjegyzés: A csomag a hosszú lábakat és a vödröt nem tartalmazza.

Paraméterek

Méret 58 cm (szélesség) / 28 cm (mélység)

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.