Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Kategóriák

Dynamite Baits Marine Halibut Sea Salt Pop Up Bojli - 15mm

Dynamite Baits Marine Halibut Sea Salt Pop Up Bojli - 15mm
4.190 Ft
Mennyiség:
Online Ár! information_mark
4.190 Ft
Mennyiség:
Raktárkészlet: Elfogyott
Cikkszám: DB00155-00
Szállítási díj: 990 Ft
Egységár: 4.190,00 Ft/db
Gyártó: DYNAMITE BAITS
Ingyen szállítást szeretnék! illusztráció

Ingyen szállítást szeretnék!

25000Ft feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk Express One futárszolgálattal. Csomagpontra rendelés? Lehetősége van Pick Pack pontra, GLS csomagpontra és Express One csomagpontra is.  24990 Ft alatti rendelésnél pedig 1790 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Figyelem!Etetőhajók és csónakok egyedi szállítást igényelnek, így kivételt képeznek.

Milyen fizetési módot válasszak? illusztráció

Milyen fizetési módot válasszak?

Fizessen otthonában futárunknak készpénzzel vagy akár bankkártyával, rendelés leadását követően Simplepay alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással.

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem? illusztráció

Miért érdemes törzsvásárlónak lennem?

Regisztrációját követően vásárlásaival egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet.

  • 50000 Ft vásárlás felett -5%
  • 300000Ft vásárlás felett -10%
  • 700000 Ft felett pedig -15% kedvezményre jogosult.
Vidd el most, fizess később! illusztráció

Vidd el most, fizess később!

Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen. Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártyán kívül, munkavállalóként, munkáltatói igazolással vagy három havi bankszámlakivonat segítségével.

Figyelem! Rendelés leadását követően a hiteligénylés a Cetelem Bank oldalán folytatódik.

Leírás

A magyar horgászok is hamar felismerték a Halibut (tengeri óriás laposhal) bojlikban rejlő fantasztikus lehetőségeket, és bizony nem túlzás, ha azt állítjuk, hogy rövid időn belül hazánk egyik legnépszerűbb bojlijává vált. Mi sikerének titka? Rendkívüli vonzerő, nagyon magas tápérték, és szelektív csalogatóhatás jellemzi. Ellenállhatatlan csáberővel bír (főként) a nagypontyok körében.Az óriás laposhal bojlik tele vannak Super G (emésztést könnyítő) halolajjal, többféle nélkülözhetetlen aminosavval és zsírsavval, ami a nehéz, „döglött” vizekben is csodákra képes. A nyári legnagyobb melegekben, amikor hemzseg a rengeteg természetes táplálék a vizeinkben, akkor is ezt választják a pontyok!!! Elsősorban a nyári, kánikulai időszakokban mutatkozik rendkívül hatékonynak. Ekkor éled fel igazán, szinte folyik belőle az olaj, amely a mederfenéken akár egy jeladó, úgy működik.
A széria lebegő változata, a Dynamite Baits Marine Halibut Sea Salt Pop Up bojli a kiváló minőségű hallisztből készült alapkeverék mellett, szintén nagy mennyiségben tartalmazza a legjobb minőségű óriás laposhalat. A legendás bojli receptjét zöldajkú kagyló (GLM), némi májpor és tiszta tengeri só hozzáadásával tökéletesítették.

Paraméterek

Méret 15mm
Szín fekete
Íz Marine Halibut (pellet)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.